Hae
The Juurakko journal

Niilon 1v-kekkerit

Pitkään odotetut juhlat on nyt juhlittu, rakas kuopus on nyt elänyt ensimmäisen vuotensa. Se on ollut hurjaa menoa! Tuntuu kliseeltä sanoa, ”mihin se aika oikein meni?”, mutta se kuvastaa tätä tunnetta.

Aika on mennyt niin nopeasti, niin paljon ihania muistoja. Oli ihana viettää tätä juhlaa lähimmäisten kanssa! Kiitos kaikille mukana olleille.

synttäreiden teema

Halusimme synttäreille jonkin teeman. Metsän vihreys tuntui sopivalle ja siihen löytyi myös kivasti koristeita. Ilmapallot sekä pompomit on ostettu Juhlakaupasta, heidän uudesta liikkeestä Oulunkylästä.

Pensaan oksat on käyty noukkimassa pihapiiristämme ja viljat Haltialan sekä naapuruston pellolta. Koivupölkyt olemme hankkineet jo Niilon nimiäisiin, ovat ihana sisustuselementti! Koivu kannattaa kuivattaa kunnolla, ennen käyttöä. Näin välttyy ikävältä homeelta, joka muutoin tulee varsin nopeasti.

Tein itse donitsiseinän, meillä oli Ikean puinen leikkuulauta, joka maalattiin, porattiin muutamat reiät ja liimattiin puutikut. Tekstin tein koneella, ja sapluunat taiteilin leivinpaperista!

Tarjottavat

Donitsit tehty itse donitsipellin avulla, olivat ihanan makuisia! Ohjeen niihin löydät täältä.

Ihanan texmex-voileipäkakun tein Kinuskikissan ohjeella. Tästä tuli aika mieto, joten mielestäni sopi loistavasti kahvipöytään! Ohje täältä

Täytekakun oli tarkoitus olla ihanan söpö naked-kakku, tämä ei ihan onnistunut niinkuin ajattelin. Kakusta tuli silti ihanan runsas ja raikas! Ongelmista huolimatta, se pysyi kasassa eikä luhistunut pöydälle.

Halusimme ikuistaa juhlavieraat ja päivänsankarin, joten oli selvää, että täytyy rakentaa hieno kuvaustausta.

Aika ja raha olivat merkittäviä tekijöitä, joten päädyimme laittamaan seinälle muutaman valkoisen lakanan ja rautalangasta tehdyn kaaren. Rautalankaa tukee hakaneulat lakanassa. Kiinnitimme ilmapallot sekä pompomit rautalankaan ja voilá! Siitä tuli ihana!

Minä olen kyllä intohimoinen järjestelijä, kun saa keksiä kaikkea ihanaa ja näyttävää! Jos aikaa olisi, varmasti järjestäisin meillä jokaisen kissanristiäiset sekä lapsille vappu-, halloween- ja vaikka naamiaispippaloita!

Minkälaisia juhlia sinä tykkäät järjestää?

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Tee-se-itse saippua

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *