Hae
The Juurakko journal

Lapsiperheen tapahtumat

Tapahtumat lapsiperheille

On ihanaa viedä lapsia erilaisiin tapahtumiin, mutta mistä ne nykypäivänä löytää? Omien vanhempien kanssa sitä seurattiin paikallislehtiä, missä kyllä ilmoitettiin tapahtumat mistä tarvitsi tietää. Nykyään lehtien suosio on laskenut, tai niiden lukeminen aamulla ei välttämättä nykyperheissä onnistu. Mistä siis kannattaa katsastaa kivat tapahtumat?

Vaihtoehtoja on netti pullollaan! Löydät kaikenlaisia tapahtumia, niin paikallislehdistä, facebookista, yrityksen tai kaupungin nettisivuilta, lehtien nettisivuilta, instagramista, sivustoja jotka kokoaa tapahtumia kuten stadissa.com ja sandis. Näitä kaikkia on mahdoton seurata jatkuvasti ja moni paikka jäi varmasti mainitsematta.

 

OMAT SUOSITUKSET

  • Seuraa paikallisia facebook ryhmiä, sinne usein ilmoitetaan mielenkiintoisista tapahtumista
  • Seuraa Facebookissa järjestöjä, joiden tapahtumat kiinnostaa.
  • Sandis sivustoon kannattaa käydä tutustumassa, sekä heidän sosiaalisen median kanaviin! Sinne on tapahtumien lisäksi koottu kivoja ravintoloita sekä menopaikkoja lasten kanssa! 

Me ollaan päädytty moneen erilaiseen lapsiperhe tapahtumaan facebookin sekä Sandis sivuston avulla! Viimeksi virailtiin Järvenpäässä laskiaisriehassa, koska asumme Vantaalla, ei meitä tavoittanut oikein mikään tapahtuman markkinointi, paitsi facebook.

Mitä kautta sun tulee etsittyä tapahtumia lapsiperheille?

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Edullinen perhelomakohde

Niilon 1v-kekkerit

Loma keskellä metsää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *