Hae
The Juurakko journal
Kaupallinen yhteistyö

Nimiäiset

Kaupallinen yhteistyö: Kukkucakes
Kakku saatu kaupallisessa yhteistyöstä @kukkucakes

Oltiin jo pitkään ajateltu, että on ihanaa kun saadaan taas suku koolle kun Aatoksen nimiäiset lähenee. Ensin ei yhtään tiedetty, missä ne järjestetään, kun meille kotiin ei mahdu ja pk-seudun tiloista pyydetään tosi kovaa vuokraa. Päädyttiin sitten pitämään ne meidän mökillä, teema juhliin tuli tämän päätöksen kautta ihan itsestään. Haluttiin, että metsä/luonto näkyy myös tarjottavissa.

Nimiäiset ja tarjottavat

Kakku ja macaronsit tilattiin ja muut tehtiin itse. Suurinosa meidän tekemistä herkuista, oli ”dieettiystävällisiä”. Esimerkiksi rapean mansikkapiirakan pohja oli tehty mantalilastuista. Resepti siihen on täältä.

Pizzojen pohjat on tehty kukkakaalista, resepti pohjaan täältä. Vähän sovellettiin näissä pizzapohjissa, eli mentiin sieltä mistä aita on matalin. Ostettiin pakastekukkakaalia, soseutettiin sauvasekoittimella, lisättiin suola, kananmunat ja juustoraaste. Paistettiin pohjaa kiertoilmauunissa noin 25min 200°C. Nämä pizzat oli ihan menestys! Tehtiin 5 peltiä ja vain muutama hassu pala jäi. Vieraita oli noin 30, joista osa lapsia.

Tarjolla oli myös ruokaisa kvinoa-salaatti, jonka reseptin nappasin täältä. Oli tosi herkkullinen ja sopi hyvin täyttämään vatsaa juhlien keskellä!

Pöydälle ei olisi mahtunut kukkakimppua, joten päätin jo juhlia suunnitellessa, että teen itse kuivakukkakranssin! Siitä tuli niin kaunis, vaikka ensimmäistä kertaa sellaisen tein. Ohjeen tähän löydät mun Instagramista, täältä.

Ohjelma nimiäisiin

Multa kysyttiin myös, mitä ohjelmaa meillä oli nimiäisissä. Tarkoitus oli, että oltaisiin vedetty lonkalta puhe, mutta sateen takia ei oltaisi saatu kaikkia vieraita samaan tilaan, ilman että joku kastuu pahasti.

Näin ollen me Andreaksen kanssa juostiin vain jututtamassa kaikkia. Ainut ohjelmanumero, oli istuttaa Aatoksen lahjaksi saama kirsikkapuu. Siitä hän voi sitten isompana mennä maistelemaan kirsikoita. Olin sommitellut juhlia varten kuvausseinän, mutta sitä kohtaa ei sateen takia voitu käyttää. Onneksi räystään alla sai kuitenkin ihanat kuvat!

Oli kaikinpuolin ihanat juhlat ja mahtava tunne nähdä näin paljon tärkeitä ihmisiä saman katon alla!

Saatat olla kiinnostunut myös:

Raskauskuvaukset

Saako lapset vituttaa?

Lapsiperheen tapahtumat

Kaupallinen yhteistyö: Kukkucakes

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *