Hae
The Juurakko journal

Kiitos kun olet siellä!

Hei ja kiitos kun olet siellä, luet ja keskustelet mun kanssa näistä aiheista! Olen erittäin otettu että olet löytänyt mun blogin ja sosiaalisen median kanavat. On ihanaa huomata, miten paljon ihmisiä on samassa tilanteessa missä itse olen, siksi koen erittäin tärkeäksi avata oman elämänvaiheita enemmän. Niin moni pystyy näihin samaistumaan, viihtyy mun huonojen vitsien parissa ja saa sitä vertaistukea. Tietää ettei ole yksin vaikeiden tunteiden kanssa.

Mä olen itkenyt, nauranut ja nolostellut tehdessä storeja tai kirjottaessa blogia sekä Instagramin feed-kuviin tekstejä. Mutta se on sitä aitoa arkea, elämä ei ole aina kivaa. Toivon kuitenkin, että mun positiivinen asenne kumpuaa myös sen huonon fiiliksen läpi ja välittyy teille.

Kiitos sinulle!

Lupasin teille helmikuussa palkintoarvonnan (tässä postauksessa), kun 1 000 seuraaja on täynnä. No se täyttyi todella nopeasti, enkä yhtään osannut varautua arvonnan järjestämiseen niin nopeasti. Olin yhteydessä erilaisiin yrityksiin ja mietin, mikä paketti olisi paras palkinto mun seuraajille. Saitte äänestää, että kaikkein mieluisin olisi hemmotteluun soveltuva lahjakortti. Mun Instagramista löydätte Blue Coral -kauneushoitolan kanssa yhteistyössä tehdyn arvonnan, joka on täydellinen niille jotka haluavat laitattaa ripset, kulmat tai hampaat kuntoon. Siksi ajattelin, että arvonta vastaisi hieman toisenlaiseen hemmotteluun.

Tänään alkaa palkintoarvonta 50 euron Kämp Spa -lahjakorttiin, jonka voittaja voi käyttää sen erilaisiin kasvohoitoihin, jalkahoitoihin tai hierontoihin. Laaja hoitovalikoima löytyy täältä. Tämä arvonta on täysin omakustanteinen, joten ehdotkin on seuraajille todella yksinkertaiset!

Arvontaan pääset osallistumaan mun Instagram tilillä. 

Arvonta suoritetaan 27.7.2020 klo 15.00, eli aikaa osallistua on viikko. 

Paljon olen oppinut kirjoittaessa ja teidän kanssa keskustellessa. Vielä on paljon opittavaa ja ihana huomata myös oma kehitys kirjoittajana. Te seuraajat, olette mulle todella tärkeitä ja ootte mun parhaat somefrendit!

Kiitos vielä sinulle ja onnea arvontaan! Minulle voit aina laittaa palautetta ja vinkkejä, mistä sinä haluaisit kuulla enemmän. Jos koet sisältöni hyväksi, saa sitä aina jakaa eteenpäin! Näin mun huonot vitsit voi piristää myös sun kavereiden päivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *