Hae
The Juurakko journal

Niilo 2-vuotta!

Paljon onnea Niilo!

Olet kasvanut vauhdilla, olethan vauhdikas liikkeissäsi muutenkin! Ihana pieni Niilo.

Niilo

Sinä synnyit juuri tänä päivänä 25.7 klo 18:28 olit 4,1kg ja 55cm pitkä. 

Tämän vuoden aikana on tapahtunut jälleen hurjasti, olet kehittynyt, sinusta on tullut isoveli ja olet saanut hurmattua jokaisen päiväkodissa.

Et osaa vielä puhua, mutta sinulla on aivan oma kieli. Osaat viestittää, milloin juomasi on loppu tai milloin haluat lisää ruokaa. Ymmärrät lähes kaiken mitä me sinulle sanotaan. Olemme isäsi kanssa epäilleet, että olet hänen kanssaan hyvin samanlainen ja alat puhumaan vasta sitten, kun osaat sen mielestäsi täydellisesti. Se onkin hyvä, puhut juuri sitten kun olet siihen valmis.

Olet todella taitava kiipeämään ja välillä ihmettelemme isäsi kanssa, miten ihmeessä olet päässyt sinne minne olet. Kiipesit Oliverin parvisänkyyn, vaikka olimme ottaneet alimman askeleen irti. Olit taitavasti kiivennyt tikapuiden takana olevan nojatuolin kautta ja sitä kautta sänkyyn.

Sinulla on valloittava hymy, vaikka teet jotain kiellettyä, on sinulle hyvin vaikea olla hymyilemättä takaisin. Olet oppinut hakemaan huomiota tekemällä tepposia, onhan se totta, että meistä lähtee hauska kiljuva ääni kun päätät juosta hiekkatiellä, alamäkeen, alasti.

Tänä vuonna meillä ei ole suuria juhlia, ei ole valokuvaukseen kasattua taustaa tai suurta herkkubuffettia. Vietämme synttäreitäsi pienesti täällä mökillä,  leivomme pienen kakun ja nautimme olostamme.

Olet valtavan rakas pieni!

Saatat olla kiinnostunut myös

Rutun synnytys

Niilon 1v-kekkerit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *