Hae
The Juurakko journal

Hymy on kaunis, miksi se on kuvissa vaikeaa?

Vaikka olen livenä nauravainen ja heittelen ilmoille paljon huumoria, huomasin etten kauheasti hymyile kuvissa, niin että hampaat näkyy. Miksi sen korviin asti ulottuvan hymy on niin vaikeaa näyttää kuvissa?

Aidosti hymyilevä ihminen on kaunis, ei sitä muidenkaan kuvista nää mitään virheitä ensimmäisenä, vaan sen ilon. Miksi sitten omia kuvia katsoo aina pohtien, kuinka hymy korostaa kaksoisleukaa, nostaa pullaposkia entisestään ja näkyvät ikenet näyttävät typeriltä, miksi en omista ”pitkiä hampaita”?

hymy on kaunis jokaisella

Jokaisen hymy on kaunis

Saako kuviin tallennettua sen aidon hymyn, vai onko se teennäisen näköinen? Vaikka tässä kuvassa mua nauratti, miten istuin perse märkänä pellolla vain kuvan takia, alkaa hymy näyttää teennäiseltä kun katson sitä tarpeeksi pitkään. On hyvä huomata ja tiedostaa ne omat ajatukset, koska siihen miten reagoit niihin, vaikuttaa omaan habitukseen.

hymy luo iloa

Mä teen tietoisen päätöksen ja hymyilen enemmän kuvissa, ei vain pientä virnettä, vaan se kunnon hymy. Vaikka nämä ajatukset ei heti poistu, mutta siinä pystyy kehittämään itseään ja olla ruokkimatta sitä huonommuuden tunnetta. Mä olen kaunis näin, kaikkine virheineni. Niin olet sinäkin!

Saatat olla kiinnostunut myös

Itsensä brändäys

Elämäntapamuutosta tukeva valmennus

Äitiysloman jälkeen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *