Hae
The Juurakko journal

Valmennus #1 viikko

Valmennus: alku

Ensimmäinen viikko takana Ilona Siekkisen 30 Days challenge-valmennusta, olen huojentunut, olen vielä kyydissä mukana eikä herkkuhimo ole vienyt voittoa! Toivon että tämä valmennus on sitä kaikkea, mitä hehkutetaan.

Ruokailut ovat sujuneet hyvin, reseptit ovat yksinkertaisia sekä herkullisia. Reseptien yksinkertaisuus on tärkeää, on helpompi tehdä ”dietti makaronilaatikko” kuin alkaa panostaa kvinoa vuohenjuusto broileriin, vaikka molemmat ovat maukkaita! Näin kiireisenä äitinä, helpot ruoat on pelastus pysyä tässä mukana.

Olen todella perso makealle ja voisin kutsua itseäni ihan sokeriaddiktiksi. Tämän viikon aikana herkkuhimo on ollut vahvana tasan kerran ja silloinkin huomasin olevani tunnin myöhässä ruoka-ajasta. Herkkuhimo laantui syömisen ansioista ja oli helposti kukistettava mieliteko.

hymy luo iloa

Treenejä olen tehnyt vain kaksi ensimmäistä, viikossa treenejä olisi aina neljä. Aerobiset on 2x 45min kevyt ja tasasykkeinen, esimerkiksi kävely. Näitä kävelyitä olen tehnyt nyt tällä viikolle kolme, joista kolmas tuli puoliksi vahingossa. Treeneistä jättäytymisen syy on ollut pienet flunssan oireet, päätä särkenyt ja nenä aavistuksen vuotaa. En ole halunnut pitkittää tätä oloa treeneillä.

Nyt neljän päivän levon jälkeen olo on mahtava, ensi viikolla uskon voivani tehdä kaikki treenit!

Ilonan motivaatio-videot ovat ihania, niistä saa voimaa ja oppii ymmärtämään herkkujen kaloripitoisuudet ja mitä samat kalorit vastaisi terveellistä ruokaa. Eilen turhautti, kun tämä lähes kolmen kilon pudotus ei näy missään. Toukokuun jälkeen painoni on pudonnut yhteensä -7,8kg, eikä sekään tunnu näkyvän mitenkään. Kuvista sen tietenkin jälkikäteen aina huomaa sekä vaatteista, mutta mä haluan sen euforisen tunteen kun huomaa peilistä kilojen lähteneen ja yksisarviset hyppelee taustalla. Mutta pidän mielessäni Ilonan sanat ”Ole kärsivällinen, ne kilot ei ole tullut viikossa ja ei ne myöskään siinä ajassa lähde”

Strategiset mitat

Painoa on tippunut tämän viikon aikana yhteensä -2,9 kg

Senttejä lähtenyt seuraavasti

  • Vyötärö -0,0 cm
  •  Lantio -2,0 cm
  • Käsi -0,5 cm
  • Jalka -2,5 cm

Saatat olla kiinnostunut myös

Elämäntapamuutos raskauden jälkeen – Lähtötilanne

Elämäntapamuutosta tukeva valmennus

Raskauskilot -mikä häpeä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *