Hae
The Juurakko journal

Isot rinnat ja vaietut ongelmat

Isot rinnat ja niiden ongelmat

”Onpa sulla isot melonit, sut varmasti aina huomataan”. Olen saanut monenlaista kommenttia rintojeni koosta, paljon on tullut mainintaa, kuinka mut varmasti huomataan niiden ansioista. Sinkku-aikoja viettäessä, miehet toki näki mut, tai ei niinkään mua vaan rintani. Mut nähtiin irvokkaana lihakimpaleena, jolla on upeat tissit, mutta ei niinkään sitä kuka mä olen tai tahdon olla. Isot rinnat on kantajalleen taakka, kirjaimellisesti.

Kuvitellaan että isot rinnat helpottaa elämää, saat väistämättä huomioita, vaatteet näyttää helposti seksikkäiltä, saat miehen kuin miehen huomion ja imettäessä maitoa erittyy todella paljon.

isot rinnat ongelmat

Kun toiset naiset ihastelee kateellisena toisen isoja rintoja, ei nähdä niiden kaikkia ongelmia. Tai sitten niitä ei haluta nähdä. Sinäkin varmasti tiedät ne terveydelliset haitat isoista rinnoista? Ne ovat jatkuvat selkäkivut, ryhtiä on vaikea ylläpitää kun rintojen oman painon lisäksi niissä on maitoa.

Haluan heti kumota väitteen, että isorintaisella tulisi jotenkin enemmän maitoa kuin muilla, tai heillä ei voisi olla ongelmia imetyksen kanssa. VÄÄRIN, ongelmia saattaa olla jopa enemmän, kuten oikean imuotteen saavuttaminen.

Joskus on ihanaa, kun rintojen ansioista vaatteet näyttävät ryhdikkäiltä ja seksikkäiltä. Mutta se seksikkyys ei sovi yksiin kauhean monen tilanteen kanssa. Miettikää hetki, kun pitää mennä työhaastatteluun, mut poolopaita on ainut mikä ei näytä tyrkylle.

Kommentit mitä olen saanut, koska minulla on isot rinnat.

”Et sä voi pukeutua noin”

”Ainut mihin kiinnitin huomioita tässä kuvassa, oli sun rintavako”

”Et sä voi pitää olkalaukkua noin, se menee sun tissien väliin ja vaan korostaa lisää!”

”Ei sulla voi olla imettämisen kanssa ongelmia, kun kerta on niin isot rinnat. Sulla tulee varmasti maitoa tosi paljon.”

”Onks toi vähän liian tyrkky asu?”

”Tulitko sä pokaa kaikki miehet tästä baarista?”

”Kuka tää isotissinen on täs kuvassa?”

”Oot aika tyrkky”

”Voisit mennä muualle heruttamaan meloneitas”

Isot rinnat, isot ongelmat

  • Et lyödä vaatteita, jotka istuisi hyvin sekä rinnasta että vyötäröstä
  • Normaali toppikin voi näyttää irvokkaalta
  • Huomioita saat hyvässä ja pahassa
  • Sun rinnat muka viestittää sitä, että sua saa seksuaalisesti ahdistella
  • Sua lähestytään vaan tissien takia, eikä sen takia et olet mielenkiintoinen
  • Saat ilkeitä kommentteja somessa, koska kuvassa näkyy rintavako
  • Rintojen näkyminen on sama asia kuin huomiohuoraus
  • Harhaluulot maidon tuotannosta, et saa vertaistukea tai apua.
  • Selkäkivut
  • Rintaliiveistä joudut maksamaan maltaita, koska halvemmat rimpulat ei istu tai tue tarpeeksi. Vaikka käyttäisi kokoa L, niin L-koon liivit ovat sulle pelkät nännisuojat
  • Urheillessa joutuu käyttää kaksia urheiluliivejä päällekkäin, jos haluat että niistä on hyötyä pitää rinnat paikallaan. (ps. I know, ostat kuinka kalliit liivit tahansa, niin ne pomppii siellä silti, ellei oo tuplat päällä)

Rinnat, ne on kaikilla naisilla. Niitä on erikokoisia, eikä ihminen joka niitä kantaa, voi vaikuttaa niiden kokoon, muotoon tai kasvuun luonnollisia teitä. Miksi ei annettaisiin myös tissirauha niille, jotka kärsii niiden koosta? Tai vaikka ei kärsi, niin se ei ole kenenkään tehtävä kommentoida ikävästi toisen ulkonäköä.

Mä olen harkinnut vakavasti meneväni rintojenpienennysleikkaukseen. Jos rintojen koko ei putoa painonpudotuksen yhteydessä (ja kun lapsiluku on varmasti täynnä), meinaan hakeutua leikkaukseen. Osittain siksi, että en halua että rintani saavat niin paljoa huomioita, mutta pääsyynä on kuitenkin terveydelliset eli jatkuvat selkäkivut.

Jäikö joku juttu puuttumaan?

Mitä ajatuksia tämä herättää, oletko itse saanut ikävää kommenttia rinnoista?

Heitä alas kommenttia !

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Elämäntapamuutos raskauden jälkeen – Lähtötilanne

Elämäntapamuutosta tukeva valmennus

Valmennus #1 viikko

Raskauskilot -mikä häpeä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *