Hae
The Juurakko journal

Valmennus #2 viikko

Olen 30 days challenge valmennuksessa ja nyt valmennuksen toinen viikko starttasi suurella innolla, flunssa alkoi väistyä kun ymmärsin ottaa heti levon kannalta. Nyt tuntuu että olen oikeasti aikuinen, kun en yrittänyt suorittaa treenejä puolikuntoisena. Valmennus ei onneksi perustu pelkästään liikuntaan, vaan pääpaino on ruokavaliossa. Pääse näkemään ensimmäisen viikon tästä Valmennus #1 viikko

hymy luo iloa

Valmennus ja toinen viikko, miten meni?

Aloitin maanantain treenit ja olin tosi tyytyväinen itseeni miten ne meni. Liikkeet tuntuivat oikeissa paikoissa ja olo oli upea. Nyt tämä muutos onnistuu ja olen hyvä siinä, olin ylpeä ensimmäisen viikon tuloksista. Sitten tuli tiistai, mua kiukutti, olin saamaton. Halusin olla koko päivän sängyssä katsomassa telkkaria ja syödä karkkia. Mua ei kiinnostanut sitten yhtään, söin kuitenkin niin kuin kuului. Treenasin, mutta se jäi 20minuutin pituiseksi. Ei vaan lähtenyt, mua kiukutti ja ei huvittanut treenata. Minkä sille sitten tekee, kun mieli kamppailee sitä vastaan mitä kroppa tekee?

Lopetin treenin, menin viemään Oliverin fudis-treenehin, olin päättänyt mennä kävelylle siksi aikaa, mutta en onnistunut siinä. Ihan huomaamatta lähdin autolla pihasta ja matkasin keskustaan päin. Näin mielessäni prisman ja fazerin sinisen suklaalevyn. Laitoin vilkun päälle, vaikka keskusta olisi ollut suoraan edessäpäin. Ei, mä en voi mennä sinne. Ajoin takaisin treenien pihaan ja jäin autoon istumaan. Mä en jaksanut kädellä, sattui ja ärsytti. Otin sitten puolen tunnin voimatorkut ja toivon sen vievän kaiken pois.

Niin se teki, ärsytys laukesi ja huomasin myös mistä se johtui. Olin nähnyt aamulla somessa, että joku oli pudottanut enemmän painoa kuin minä. Olin kateellinen hänelle ja se laittoi mut ensin tiedostomatta ruoskimaan itseäni. Onneksi huomasin sen ja pystyin puuttumaan omiin ajatuksiini. Kirjoitin kateudesta eilen ja linkki tekstiin löytyy tämän kirjoituksen lopusta.

Nyt se kateus on käännetty voimavaraksi, se saa mut treenaamaan vähän kovemmin kuin eilen. Mä laitan sen motivoimaan mua, enkä masentaa. 

Valmennus ja sen muutokset tällä viikolla

Tämän viikon ruokailuihin on tullut vain noin 100kcal muutos viime viikkoon verrattuna. Hiilareita on hieman vähennetty, joten ruokailut ovat sujuneet mallikkaasti ja aika lähelle sitä suunniteltua aikataulua. Mun mielestä toi paljon apua ruokarytmiin, että ennen mitään valmennuksia me harjoiteltiin sitä muutama kuukausi. Syötiin normaalia ruokaa juuri niin paljon kuin haluttiin, mutta se oli säännöllistä, kuten veden juominen. Kun se ei tule automaatioina, pitkä jänteinen harjoittelu on hyvästä. Nyt mun kroppa jo huomaa kun kello lähenee yhtätoista, se olisi lounaan paikka.

Ärsyttää kun tämän viikon tulos ei ollut yhtä hyvä kuin viime viikolla, on se kuitenkin kilo pois siitä kokonaispudotuksesta. Ensi viikolla toivottavasti paino putoaa enemmän. Kohta pääsen vaa’assa kahdeksalla alkaviin lukuihin! En olekaan siellä hetkeen ollut, joten jo se innostaa.

Strategiset mitat

Painoa on tippunut tämän viikon aikana yhteensä – 1 kg

Senttejä lähtenyt seuraavasti (tällä viikolla)

  • Vyötärö – 3,5 cm
  • Lantio – 0,0cm
  • Käsi – 1,0cm
  • Jalka – 0,0cm

Saatat olla kiinnostunut myös

Elämäntapamuutosta tukeva valmennus

Elämäntapamuutos raskauden jälkeen – Lähtötilanne

Kun painonpudotus alkaa ahdistaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *