Hae
The Juurakko journal

Valmennus #3 viikko

Viikko alkoi taas perus innolla, tällä viikolla teen paljon enemmän töitä kuin viime viikolla! Sen niin helposti unohtaa kuinka haastavaa on toteuttaa treenit Andreaksen kouluviikkoina.  Niilon päivähoidon aikana maanantaista keskiviikkoon yleensä sujuu hyvin, mutta loppuviikko menee treenien suhteen aivan plörinäksi. Hävettää jotenkin myöntää, että sain tehtyä vain 1,5 treeniä tällä viikolla. Valmennus on ihan mahtava, mutta oma panostut vaihtelee.

Ruokia en ole enää punninnut, aika hyvin osaan silmämääräisesti nähdä tarvittavat määrät. Toki tämä voi aiheuttaa sitä, että joskus esimerkiksi hiilaria tulee liian vähän tai hieman yli tarvittavan määrän.

Paino on jojoillut paljon. Eikä pudotusta ole juuri nimeksikään, luulen sen johtuvan treenien puutteesta. Torstaina paino oli 90,7kg ja toivoin todella, että tällä viikolla päästäisiin kahdeksalla alkavaan lukuun. Perjantaina paino näytti 91kg, eli paino on pysynyt suht samassa koko viikon.

Mua ei ole ahdistanut käydä vaa’alla joka päivä, mutta en suosittele sitä. Silloin kun itsellä painonpudotus alkoi ahdistaa, lopetin vaa’alla käymisen ja keskityin syömään ja liikkumaan. Enemmän se ärsyttää jos muutoksia ei tapahdu ja tietää, että se on itsestä johtuvaa. Kuten ettei ole liikkunut tarpeeksi.

hymy luo iloa

Toivon, että viimeinen viikko olisi huima rutistus ja paino tippuisi isolla harppauksella! Treenit onnistuu ainakin paremmin, kun Andreaksella ei ole koulua. Toki töitä hänellä on, mutta illat olisi kotona. Valmennus ja sen loppurutistus alkaa nyt!

Harmittaa jos suurempia muutoksia ei tule, lähdin kuitenkin kisaan voittamaan. Palkinnot motivoi todella paljon, koska niille olisi oikeasti tarvetta. Kerkeän vielä viimeisellä viikolla rutistamaan kaikki mehut pois ja toivoa parasta! Vaikka muutoskuvista ei heruisi palkintoa, olen sentään voittanut itseni ja saanut jo monta ylimääräistä kiloa pois kropasta. Matka senkun jatkuu tämän jälkeenkin.

Olimme viikonloppuna juhlistamassa hääpäiväämme Turussa, se on hankalaa pitää täysin ruokarytmistä ja kalorimääristä kiinni kun ei ole kotona yötä. Pyrimme kuitenkin syömään terveellisesti ja suhteellisen säännöllisesti. Tämä oli kuitenkin vain kaksi päivää, jolloin määrät hieman heitteli. Itse vuosipäivänä sunnuntaina söimme molemmat palan kakkua, joka varmaan on painonnousun syyllinen. Toivon kuitenkin, että puolen kilon nousu on helposti pois lähtevä.

Strategiset mitat

Painoa on tippunut tämän viikon aikana yhteensä + 0,5 kg

Senttejä lähtenyt seuraavasti (tällä viikolla)

  • Vyötärö – 2,0 cm
  • Lantio – 5,0 cm
  • Käsi – 0,0 cm
  • Jalka – 0,0cm
valmennus: ilona siekkinen 30 days challenge

Saatat olla kiinnostunut myös

Valmennus #1 viikko

Valmennus #2 viikko

Elämäntapamuutos raskauden jälkeen – Lähtötilanne

Elämäntapamuutosta tukeva valmennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *