Hae
The Juurakko journal

Mitä annoimme vuosipäivälahjaksi?

Vietimme 6.9. pumpulihääpäiväämme. Ensimmäisenä vuosipäivänä menimme (vihdoin) häämatkalle Pariisiin! Sovimme, että joka toinen vuosi on toisen vuoro yllättää. Niin ei tule päällekkäisiä yllätyksiä. Ensimmäinen vuosi oli minun järjestämä yllätys ja nyt oli Andreaksen vuoro. Ihan ulkomaille saakka ei suunnitelmia voitu tehdä, joten menimme Turkuun viikonlopuksi. Lahjojen anto on aina hankalaa, jos tuntuu että toisella on jo kaikkea. Toivottavasti tästä saat vinkkiä mitä puolisolle vuosipäivälahjaksi!

Mikä on sun unelmien vuosipäivälahja?

Mun on ehdottomasti lapsivapaa ulkomaanreissu! Pääsee tutustumaan uusiin paikkoihin, tutustumaan kulttuuriin ja erilaisiin ruokiin. Tänä vuonna se ei ollut mahdollista, mutta katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan! Olen silti super tyytyväinen näihin lahjoihin mitä annoimme toisillemme!

Miehelletaskuliina

Andreas pitää pukeutumisesta ja panostaa siihen. Hänelle ostin upean käsintehdyn taskuliinan Herrainpukimolta, jossa on kuva taistelevista metsoista. Valikoimassa on myös erilaisia kuvia. Linkki taskuliinaan tässä.

Naiselle

Minä sain peräti kolme lahjaa! Oli kuulemma vähän paybackkinä siitä, kun ekana vuonna ostin matkan Pariisiin.

Sain upean Seikon kellon, Ted baker shopping bagin työjutuille ja kauniin syksyisen ruskean tiger of sweden huivin. Huivi näkyy kahvittelu kuvassa! Kyllä nyt kehtaa mennä palavereihin kun on upea kello kädessä, ihanan pehmeä huivi sekä kaunis laukku tietokoneelle, kalenterille ja kansioille! Oon niin tyytyväinen näihin!

Kello ostettu Kelloliike Rantasesta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *