Hae
The Juurakko journal

Kirpputori suosituksia

Aika ajoin kysellään missä kirpputoreilla käyn ja mitä voisin suositella. Tässä nyt muutamat omat kirpputori lempparit!

Monesti riippuu siitä, mitä lähden kirpputoreilta etsimään tai mitä tarvitsemme juuri nyt. Se määrittää pitkälti sen minne menee ensimmäisenä. PK-seudun kirppikset ovat suurkulutuksessa sijainnin takia sekä Emmy joka toimii verkossa!Rakastan panostaa vaatteiden laatuun, mutta aina en pysty maksamaan niistä maltaita. Siksi kirpputorit on ihana valinta helpottamaan lapsiperheen kukkaroa!

PK-Seutu

Eemelin kirppis – Pieni kirppis, mistä parhaiten löytää lasten ja naisten vaatteita, hieman myös sisustustavaroita. Tämä kirppis yllättää hinta-laatu suhteeltaan, ihan kuin myyjillä olisi hiljainen sopimus siitä, että tuotteista pyydetään oikeasti kohtuullista hintaa!

Femmatori Tuusula – Valtava kirpputori, jonka läpikäyntiin tarvitsee oikeasti aikaa. Aika paljon löytyy pöydistä ”roinaa”, mutta siellä on myös kohtuu hintaisia laadukkaita vaatteita lapsille ja aikuisille!

Kierrätyskeskukset – Eniten tulee käytyä Koivukylässä ja porttipuiston pisteissä. Itse en jaksa katsella vaatteita, koska mikään ei ole koko järjestyksessä. On hyvin hankala ja pitkäjänteistä etsiä itselleen sopivaa. Täältä löytyy kuitenkin paljon astioita, kirjoja ja muuta käyttötavaraa paljon! Myös leikkokukkia ja viherkasveja myynnissä halpaan hintaan. Kierrätyskeskuksen nettikauppaa on oikein handlaa tai jaksa selata. Mutta siellä varmasti tekee myös hyviä löytöjä!

Turku

Maanantai market – Tähän kirpputoriin rakastuin heti kun sinne astuin sisään! Selkeästi myyjät ovat kaikki samantyylisiä ja kaupan löytyykin paljon hyviä merkkejä. Suuren saaliin saat varmasti jos pukeutuu S/M-kokoon. Kirpputoreilla vaihtelee koot ja tarjonta usein, mutta täältä löytänyt paljon ihanuuksia myös omassa L/XL-koossa! Kannattaa tutustua jos Turussa poikkeaa.

Lohja

The Kirppis – Keskikokoinen kirppis, missä laaja valikoima naisten-, miesten-, ja lastenvaatteita sekä sisustustuotteita. Myyjien hinnat on toisinaan korkeampia kuin esimerkiksi Eemelin kirppiksellä, mikä hämmentää. Mutta jätän suosiolla kalliit pöydät väliin, helmiä löytyy myös todella edullisesti!

Kierrätyskeskus – Lohjan kierrätyskeskus on vailla vertaa! Täältä teen parhaimmat löydöt astioista, leffoista, kirjoista ja lastenvaatteista. Naisten vaatteita täälläkään jaksa etsiä. Myös paljon huonekaluja, joista pystyy tinkaamaan ennen kassalle menoa. Täältä ostin lasten kerrossängyn 20€:lla! Suosittelen tarkistamaan aukioloajat ennen menoa

Emmy– Tämä ihana merkkivaatteisiin paneutuva yritys toimii verkossa, mutta heidän varastonsa on Lohjalla. Rakastan panostaa omaan pukeutumiseen laadullisesti, mutta aina ei lompakko anna myöden ostaa niitä uutena. Täältä löytyy valtava valikoima naisten-, miesten-, ja lasten vaatteita ja todella edullisesti! Myyminen on myös helppoa emmyn kautta, jos kaapeissasi lojuu valtavasti vaatteita. Huomio merkkien lista, mitä emmy myy. Täältä olen ostanut laukkuja, kenkiä ja vaikka mitä ja olen super tyytyväinen! Andreas ostaa lähestulkoon kaikki vaatteensa täältä, ja siis katsokaa miten upea!

Saatat olla kiinnostunut myös

Isot rinnat ja vaietut ongelmat

Elämäntapamuutosta tukeva valmennus

Mitä antaa lahjaksi jos budjetti on pieni?

Voiko somessa olla aito?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *