Hae
The Juurakko journal

Vanhempien rentoutumishetki

Olisi ihana jos voisi kirjoittaa otsikoksi ”rentouttava viikonloppu” tai vastaavaa, mutta ei se pienten lasten kanssa ole koskaan rentouttavaa. Okei, ehkä just se pieni hetki voi olla, kun kaikki lapset nukkuu ja päästään yhdessä istahtamaan Netflixin ääreen. Tässä meidän ihana pieni rentoutumishetki.

rentoutumishetki

Rentoutumishetki täynnä hyvää ruokaa ja juomaa

Tehtiin vain meille vanhemmille taco-ilta. Oltiin julmia kun lapset söi nopeat pikapuurot ja meni hammaspesun kautta sänkyyn. Ei kuitenkaan jääty kiinni tästä herkkuhetkestä, koska seuraavana päivänä tehtiin tortilla-lasagnea. Lapsille meni ihan täydestä, että ne tarvikkeet oli ostettu juuri sitä varten.

Näin tiistaina on kiva palata siihen hetkeen, kun saatiin syötyä vähän liikaa, puhuttiin ajankohtaisista aiheista, kuten Aatoksen vatsan toiminnasta ja katsottiin ”How you get away with a murder”-sarjaa. Tämä sarja on tosi koukuttava, jonka takia totesin ettei koskaan kannata ottaa Netflix sarja suosituksia vastaan. Ne on oikeesti pirun hyvin, eikä niiden katselua voi lopettaa. Oikeesti otan vastaan vielä suosituksia ja yritän saada töitäkin tehtyä, vaikka Netflix pyörii taustalla.

Nämä pienet arjen keskellä tapahtuvat rentoutumishetket ovat todella tärkeitä, vaikka oltaisiin yhdessä tekemättä mitään. Niin ollaan sentään yhdessä, hetki hiljaa ja päästetään ne arjen murheet hetkeksi harteilta.

rentoutumishetki rentoutumishetki

Tiesitkö muuten, että saat helposti kaikki tortilla ainekset tarjottimelle, kun laitat tortillat servettitelineeseen? Ne saa kätevästi siitä otettua ja tarjottimella riittää tilaa muuhunkin. Meidän tarjottimelta löytyi kananjauhelihaa, salaattia, paistettua sipulia, juustoraastetta, salsaa, paprikaa ja itse tehtyä valkosipuli öljyä.

rentoutumishetki torilla

Valmennuksen myötä tästä siis tippui suosikkini, juustodippi, aurajuusto sekä ranskankerma. Mutta hyvin maustetut kanat ja tulinen salsa korjasi ja makuelämys oli täydellinen!

Saatat olla kiinnostunut myös

Tee-se-itse saippua

Meidän perheen hyvinvointiloma

Meidän parisuhde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *