Hae
The Juurakko journal

Ensimmäinen kymppi pudotettu!

Nyt haasteen (oikeasti) viimeinen päivä käsillä ja hyvä niin. Vaaka näytti tänään 89,7 kg ja toukokuussa lähdettiin sieltä 100 kilosta. Itse haasteen aikana paino tippui 5,2kg, joten todellakin suosittelen ottamaan elämäntapamuutosta tukevan valmennuksen rinnalle. Uskon, että suurin syy miksi en epäonnistunut oli se, että olin harjoitellut ateriarytmiä ja veden juontia jo monta kuukautta. Sitten Ilonan ihana tukeva asenne ja sokerihiiren ymmärtäminen oli vertaansa vailla valmennuksen aikana. Nyt on kymppi pois, kuin huisia!

-10kg, siis KYMPPI!

Oli lohduttavaa, kun annettiin raamit herkutteluun. Yleensä superdieetit on jäänyt nopeasti, kun on jumalaton nälkä ja suklaa voittaa. Sitten yhden suklaapäiväövereiden jälkeen toteaa et tää oli tässä.kymppi pudotettu -10kg

Tässä on kuvakollaasi haasteen ennen/jälkeen kuvista, millä osallistuin muutoskuvakilpailuun. Vain muutama sata gramma tippui näihin Valmennuksen #4 VIIKKO kuviin verrattuna.

Halusin laittaa kuviin täsmälleen samat alusvaatteet, jotta tuloksen voi oikeasti huomata. Ei ole muotoilevia alushousuja, tai erilaisia liivejä peittämässä selkämakkaroita.

Marraskuussa alkaa uusi Ilona Siekkisen 30 päivän haaste, meinaatko sä mennä mukaan?

 Ehdottomasti suosittelen!

Early Bird hinta on just kuukauden herkkujen verran.

 

Omaan tavoitteeseen on vielä matkaa, mutta jo 2,6kg pudotus kuukaudessa takaa sen että siellä ollaan vuoden loppuun mennessä! Jos sama tahti säilyy, niin se saavutetaan varmasti.

 

Saatat olla kiinnostunut myös

Valmennus #1 viikko

Valmennus #2 viikko

Valmennus #3 viikko

Valmennus #4 viikko, lopullinen painonpudotus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *