Hae
The Juurakko journal

Muista pitää myös somesta taukoa

Haluatko menestyä sosiaalisessa mediassa? Aktiivisuus on kaikki kaikessa, mutta myös pitää muistaa ottaa siihen välillä etäisyyttä. Oletko töissä tilitoimistossa? En usko, että viet töitä kotiin joka ilta, sekä viikonloppuisin. Miksi siis niin täytyy tehdä somelle? Muista pitää somesta taukoa!

Somen kanssa työskentely houkuttaa, koska se on hauskaa ja suhteellisen helppoa. Aiheena on kuitenkin sinä itse tai omat mielenkiinnon kohteet. Niistä on yleensä todella helppo puhua.

Pidin blogista vapaan viikonlopun ja se oli todella tuotteliasta aikaa. Sain päähäni niin monta postausta, enkä ole varma riittääkö aika kaikkien niiden kirjoittamiseen tämän kuukauden puolella. Vaikka aktiivisuus on todella tärkeää, on myös hyvä pitää taukoja. Miettiä ja olla hetki omien ajatusten kanssa, kaikkea ei tarvitse jakaa Instagramissa tai kirjoittaa blogiin juuri sillä hetkellä.

Käytän tietokoneella post-it lappua, missä on kaikki postausideat, joitakin niistä löytyy myös puhelimen muistiosta. Eipähän sitten pääse unohtumaan!

Psyykkinen hyvinvointi on avain menestykseen, se täytyy muistaa myös sometyössä. Kukaan ei voita siinä mitään, että poltat itsesi loppuun. Somen tekemisen perustana on kuitenkin sen hauskuus ja muiden auttaminen tai inspiroiminen. Muistetaan pitää siis myös itsestämme huolta ja pitää joskus koko viikonloppu ilman somea!

Pystytkö sä pitää somesta taukoa ilman vierotusoireita?

Kiinnostaako aihe syvemmin? Ilahduin kuin upeasti Miisa puhuu aiheesta tubessaan. Linkki tässä

Saatat olla kiinnostunut myös

Elämäntapamuutos raskauden jälkeen – Lähtötilanne

Voiko somessa olla aito?

Some projektina

Somesta työ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *