Hae
The Juurakko journal
Kaupallinen yhteistyö

Kukkakranssi piristämään syksyä

Kaupallinen yhteistyö: Stadin kukkis

 

kukkakranssiSain ihanan tilaisuuden järjestää Stadin Kukkiksen kanssa yhteistyössä kaksi ”Kukkia ja brunssia”-tapahtumaa ennen Kukkiksen ladon talviunille menoa. Tapahtumassa vieraat pääsevät nauttimaan herkullista brunssia, joka on valmistettu ekologisesti hävikkituotteista. Brunssin jälkeen jokainen saa taiteilla itselleen tai lahjaksi kauniin kranssin. Tule tekemään unelmien kukkakranssi!

Kukkakranssi -työpaja

En ollut aikaisemmin kuullut tästä yrityksestä, mutta jo pienen tutkailun jälkeen olin ihan innoissani! Stadin Kukkis on hävikkikukkakauppa ja saa suurimman osan lahjoituksistaan mm. Plantagenilta. He myyvät kukat edullisesti uuteen kotiin, kuivattavat osan ja heidän kauttaan on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia. Vaikka lato menee talviunille, ei Kukkis minnekkään katoa. He ilmoittavat talviasutuksestaan omissa kanavissaan.

Toivottavasti sä pääset mukaan herkuttelemaan ja tekemään sun näköisen kukkakranssin! Tapahtuma maksaa 25€ sisältäen brunssin sekä kukkakranssi -tarvikkeet. Lapset on enemmän kuin tervetulleet paikalle! Lapset saavat tulla maksutta, mutta jos haluatte tehdä molemmat oman kranssin niin lippu täytyy olla molemmilla kattamassa tarvikekulut.

Nähdään lokakuussa!

 
Tapahtuman löydät täältä täältä  TAPAHTUMAT

Lipunmyyntiin pääset alla olevasta linkistä. Muista tarkistaa päivä lippua ostaessasi.

Kukkakranssi tarvikkeita löytyy paljon, on tuoreita sekä kuivattuja kukkia!

Stadin Kukkis Stadin kukkis Kukkakranssi

Saatat olla kiinnostunut myös

Tee-se-itse saippua

Ihanan yksinkertainen kranssi kotiin!

ONNI kotisiivous – Enemmän aikaa arkeen

Kaupallinen yhteistyö: Stadin kukkis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *