Hae
The Juurakko journal

Syyskuun suosituimmat postaukset

Näitä on aina hauska katsoa jälkikäteen, mitä kirjoitusta luetaan eniten. Yleensä ensimmäiset kolme yllättää aina, ne on niitä postauksia joista ajattelee ettei ketään ne kiinnosta. Ihan hömppää! Mitä veikkaat, mitä on luettu eniten?

Tämä ykkönen yllätti mut täysin! Selvästi monet on ollut ihan yhtä hukassa kuin minä!

Auringonkukkapelto – miten ihmeessä löydät oikean paikan

Olin jo edellisvuonna ärsyyntynyt, kun en löytänyt ajoissa auringonkukkapeltoa. Etsin sitä peltoa aamutuomaan ties kuinka kauan. Vihdoin ja viimein löysin sen, sitten kirjoitin teille ohjeet paikan löytämiseen ihan kartan kanssa.

Valmennuksen 4 viikko

Olin Ilona Siekkisen 30 days challenge-valmennuksessa ja tässä neljän viikon jälkeen muutoskuvat ja kuulumiset viikon sisällöstä.

Vinkit sokerihiiren painonpudotukseen

Painoa olen pudottanut -10,3kg toukokuun ja syyskuun välissä, multa pyydettiin vinkkejä miten sain painon putoamaan. Olen puhunut paljon, miten addiktoivaa sokeri on mulle, joten tässä mun vinkit onnistumiseen!

Olemme miettineet neljättä lasta, mutta mietitty ajankohtaa. Onko se nyt vai myöhemmin, ja saako edes haaveilla uudesta vauvasta, vaikka arki on toisinaan tosi rankkaa? Ihanasti tämä aiheutti keskustelua eri foorumeilla.

Valmennuksen 3 viikko

Ilona Siekkisen 30 days challenge-valmennuksen kolmas viikko kuulumisineen.

Yllättikö joku? Minkälaisia postauksia sä toivot multa? 

Mulle saa aina laittaa viestiä ja toivoa aihetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *