Hae
The Juurakko journal
Kaupallinen yhteistyö

Kukkakranssi viikonloppu

Kaupallinen yhteistyö: Stadin kukkis

Meillä oli aivan upea viikonloppu hävikkikukkien ja brunssin parissa. Oli mahtava kokemus tehdä yhteistyötä Stadin Kukkiksen kanssa näissä tapahtumissa. Molempina päivinä tuli ihanan innokkaita ihmisiä, suurin osa ei koskaan ollut tehnyt kranssia, mutta veivät kotiin mitä upeimpia luomuksia. Jokaisen kukkakranssi oli upea ja niistä löytyy lisää kuvia alta!kukkakranssi

Brunssi oli toteutettu täysin vegaanisesti ja oli minun tekemäni. Ohjeet löydätte huomisesta postauksesta, joten vielä hetki malttia! Näette tässä kuvia tapahtumasta koko upeudessaan!

sun kukkakranssi odottaa tekijäänsä seuraavalla kerralla!

Tämä tapahtuma oli fyysisesti ensimmäinen minkä järjestin ja musta tää oli aivan nappisuoritus! Porukkaa oli tarpeeksi, kaikki viihtyi ja ruokaa oli tarpeeksi. Olipa ihana viikonloppu kukkien ja teidän kanssa.

Muistaa antaa palautetta tapahtumasta!

Esiinnytkö kuvissa? Saat vapaasti jakaa kuvan omassa somessa, tekijänoikeudet huomioiden eli tägää minut siihen kuvaajaksi. Kiitos kun olit paikalla! Toivottavasti nähdään uudestaan!

kukkakranssi kukkakranssin tekoa kukkakranssi kukkakranssi kukkakranssi kukkakranssi kukkakranssi kukkakranssi tarvikkeet kukkakranssi kukkakranssi kukkakranssi kukkakranssi

 

Saatat olla kiinnostunut myös

Kukkakranssi piristämään syksyä

Auringonkukkapelto, miten löydät oikean paikan?

Tee-se-itse saippua

Kaupallinen yhteistyö: Stadin kukkis

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *