Hae
The Juurakko journal
Kaupallinen yhteistyö

Arkimeikin kulmakivet

Kaupallinen yhteistyö: IsaDora

Äidit tunnistaa varmasti tilanteen, kun meikkaamiseen ei ole usein aikaa. Lapset antaa juuri sen pienen hetken vessa-aikaa (jos edes sitä) ja sitten vaativat huomioita ties minkälaisten syiden saattelemana. Toisinaan ei jaksa ollenkaan meikata, mutta totuus on, että kyllä se meikki piristää omaa päivää ihan eri tavalla. Tässä on mun arkimeikin kulmakivet, millä saa nopeasti luonnollisen kauniin lopputuloksen.

panosta mieluummin laatuun kuin määrään.

Meikkien laadussa on tärkeää, että ne kestää (tuskan)hien ja ilon kyyneleet. Olen käyttänyt IsaDoran meikkejä jo pidemmän aikaan ja olen tyytyväinen, kun laadusta ei tarvitse maksaa maltaita.

Mun arkimeikki on yksinkertainen ja sisältää vain meikkivoiteen, ripsivärin, kulmageelin ja huuliin neutraalin kiillon tai pelkän huulirasvan.

Tällä hetkellä mun meikkipussin vakiot ovat seuraavat;

IsaDora 10 Sec High Impact Volume Mascara -ripsiväri

10 sec High Impact Volume Mascara muotoilee ripsistäsi juuri niin muhkeat kuin haluat, aikaa ja vaivaa laittamatta. Suttaantumaton, varisematon, vettähylkivä ripsiväri, jonka voidemainen, kerrostettava koostumus tekee ripsistäsi tuuheat vain 10 sekunnissa!

IsaDora 5,5ml Brow Shaping Gel -kulmakarvageeli

Brow Shaping Gel on kulmageeli, joka muotoilee, täydentää ja kiinnittää kulmakarvat haluttuun muotoon koko päiväksi. Kapea miniharja tekee kulmakarvojen muotoilusta helppoa ja tarkkaa. Tuuheuttava kuitupitoinen geelimäinen koostumus sopii sekä ohuille että tuuheille kulmakarvoille. Pitkäkestoinen kulmageeli, jossa mukana kosteuttavaa glyseriiniä kulmakarvojen hoitamiseen.

Twist-Up Gloss Stick -huulikiiltokynä kolmessa eri värissä

Twist-up Gloss Stick -huulikiilto hemmottelee ja kosteuttaa huulia – täydellinen väri ja kiilto! Huulet pysyvät miellyttävän tuntuisina ja kosteutettuina pitkään. Huulista tulee täyteläisemmän näköiset.

Skin Tint Perfecting Cream -meikkivoide

Multituote Skin Tint Perfecting Cream on pohjustaja, päivävoide ja meikkivoide – kaikki samassa tuotteessa. Voiteen puuterimainen tuntuma iholla on ultrakevyt ja samettimainen ja se on suunniteltu häivyttämään ihohuokosia, tasoittamaan ihonsävyä sekä kosteuttamaan. Vegaaneille sopiva koostumus sulautuu iholle kuin toinen iho tukkimatta ihohuokosia. Ihosi näyttää ja tuntuu ihanan raikkaalta, kosteutetulta sekä pehmeältä koko päivän.

Ripsiväri ja meikkivoide ovat uutuuksia valikoimassa. Meikkivoide kosteuttaa ihanasti ihoa ja leviää tasaisesti sormilla. Ripsivärillä saat helposti supertuuheat ripset.

IsaDora haastoi minut kokeilemaan arkimeikin suoritusta neljässä minuutissa, se oli aika optimaalinen aika mitä lapsilta saa rauhaa, joten onnistuin helposti saamaan meikin tässä ajassa!

Kauan sulla menee yleensä meikkaamisessa? 

Käy kurkkaa Instagram storystä mun arkimeikin teko.

Kaupallinen yhteistyö: IsaDora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *