Hae
The Juurakko journal

Äitien päiväkahvit, menestys!

Järjestin eilen perjantaina Äitien päiväkahvit upeassa Marskin hotellissa. Meillä oli tilava lounge, jossa lasten juokseminen tai metelöinti ei häirinnyt muita asiakkaita. Miten täydellistä! Imetys luonnistui myös helposti, ilman muiden katseita.

Omalle rasavillille Niilolle oli Netflix pyörimässä, mutta oli silti kiinnostunut enemmän paikkojen tutkimisesta. Se tarkoittikin sitä, että tämä äiti juoksi suurimman osan ajasta perässä. Muutaman kerran Niilo pysähtyi aloilleen, ensimmäinen kerta oli se kun heitti smoothie-pullolla Marskin keittiöpäällikkö Sami Lylyä. Ohi meni.

Oli upeaa miten saatiin pienessä ajassa näinkin iso kööri aikaan! Jokainen osallistuja sai Goodie bagin, mitä löytyi lapsille smoothieta, mehua ja rusinoita. Aikuisten mieluisin lahja oli Marskin etukupongit, joista toinen oikeutti ilmaiseen aamiaiseen ja toisella sai huonevarauksesta alennusta.

Tehtiin ravintolaan ennakkotilaus, joka nopeutti kivasti syötävien saantia. Keittiöpäällikkö Sami Lyly kertoi lyhyesti Marskin historiaa ja saimme tietää paljon mielenkiintoisia asioita.

Tiesitkö että Mannerheim joi kahvinsa aina kello 7.01, josta kahvilan nimi juontaa juurensa? Tarina ei kuitenkaan kerro, mitä tapahtui jos kahvin saikin vasta hieman myöhemmin. Joiko hän sen silti?

Olisi ihana koota iso äiti-porukka ja tavata vaikka kerran kuukaudessa. Miltä kuulostaisi? 

Ihanaa viikonloppua !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *