Hae
The Juurakko journal

Vaikuttajien verkostoitumisilta – Ohjelma julki!

Valtavasti työtä vaatinut tapahtuma, minkä vetämisessä olen ollut nyt päävastuussa. En ollut uskonutkaan kuinka paljon tuskan hikeä, stressiä ja aikaa vievää työtä tämä on. En kuitenkaan sen takia lähde pihistelemään tai tee vain keskinkertaista. Tämä tapahtuma on täyttä kultaa ja nyt te saatte kuulla mitä kaikkea siellä on! Pidämme oikeuden upeisiin yllätyksiin. vaikuttajien verkostoitumisilta

Paikalle tulee kolme hyvin erilaista somevaikuttajaa pitämään luentoja. Olet sitten minkä genren vaikuttaja vain, uskomme että saat tästä paletista paljon irti!

Mikä tämä siis on?

Halusimme luoda matalan kynnyksen tapahtuman vaikuttajille, jotta kaikki pääsevät verkostoitumaan keskenään ja kuuntelemaan inspiroivia luentoja. Verkostoituminen on helpompaa, jos kuulut PR-toimiston listoille, mutta miksi se pitäisi olla niin? Olet sitten isompi vaikuttaja. vasta alkanut tai vasta harkitset vaikuttajantyötä, tämä on sinulle!

Pääset kuulemaan erilaisia kokemuksia somesta, mitä se on parhaimmillaan ja pahimmillaan? Mitä kannattaa välttää ja miten sen somen pahimmat hetket kestää?

Paikalle tulee kolme hyvin erilaista somevaikuttajaa pitämään luentoja. Olet sitten minkä genren vaikuttaja vain, uskomme että saat tästä paletista paljon irti!

Missä ja milloin?

  • 30.1.2021 Launtaina klo 13-19
  • Marski by Scandic hotellissa kokouskerroksessa. Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki
  • Lipun hintaan kuuluu alekoodi Scandic hotelleihin, tule siis läheltä tai kaukaa, sinulla on mahdollisuus hyppää hotellin lakanoihin hieman edullisemmin.

Paljon maksaa ja mitä se hinta kattaa?

Kannatan avointa hinnoittelua, siksi on minusta tärkeää, että ihmiset tietää että lipuilla ei järjestäjät rikastu. Vaan näillä maksetaan kaikki kulut mitä juhlista tulee.

Lippu maksaa 75€ (sis alv 24%), mutta marraskuun loppuun saakka sinulla on mahdollisuus ostaa lippu Early Bird hintaan 65€ (sis alv 24%).

Lippuhinta koostuu seuraavista asioista:

  • Tilavuokra – meillä on koko kokouskerros käytössämme
  • Ruoka ja virvoitusjuoma – tarjolla on cocktail-paloja sekä erilaisia juomia. Alkoholi on omakustanteinen, mutta tilassa on oma baarimikko.
  • Puhujien palkkiot
  • Ammattivalokuvaaja ikuistamassa illan. Kuvaajana toimii Sami Laitinen
  • Arvonlisävero, eli lipun hinnasta menee 24% suoraan verottajalle.

Mitä tulee sponsoroituna?

Pelkästään Goodie bagin sisältö, johon jokaisella yrityksellä on mahdollisuus lahjoittaa tuotteitaan tai palveluitaan.

Heräsikö jotain kysymyksiä tapahtumasta? Nopeimman vastauksen saat sähköpostin välityksellä salla@thejuurakkojournal.colm

Ohjelma

Paikalle tulee kolme hyvin erilaista somevaikuttajaa pitämään luentoja. Olet sitten minkä genren vaikuttaja vain, uskomme että saat tästä paletista paljon irti!

Veera Virta

@veerajjulia

Veera tulee kertomaan miten tosi-tv vaikutti hänen sosiaaliseen mediaan. vaikuttaako somen räjähdysmäinen kasvu henkilöön ihmisenä?
 

Emilia Huttunen

@mutsisonblogi

Emilia kertoo oman kasvutarinan vaikuttajana. hän on aloittanut mutsis on -blogin jo vuonna 2011. mitkä ovat sometyön varjopuolet? miksi sometyö kannattaa?
 
 
 
 

Iina Hyttinen

@iinalaura

Iina omaa pitkän kokemuksen sometyöstä ja hän kouluttaa muita somevaikuttajia. pääsemme kuulemaan ajankohtaset vinkit sometyöskentelyyn. mitä sun täytyy tietää vaikuttajana?
 

LIPUNMYYNTI!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *