Hae
The Juurakko journal

Kevyt rahkapiirakka

Tein eilen omasta päästä rahkapiirakan, joka oli sovellettu niistä sokerihirviö ohjeista mitä hakutuloksista tulee vastaan. Tämä on diettaaja ystävällinen rahkapiirakka, joka oli super herkullinen! Tämä sisältää sokeria, mutta todella niukasti.rahkapiirakka

Pohja

  • 150g margariinia
  • 1dl ruokokidesokeria
  • 1 muna
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1,5dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta

Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna, sekoita sen jälkeen kuivat aineet keskenään ja lisää massaan nopeasti sekoittaen. Laita massa uunipellille, painele mahdollisimman ohueksi. VINKKI: laita massan päälle toinen leivinpaperi ja painele sen avulla hyvin ohkainen kerros taikinaa koko uunipellille.

Esipaista pohjaa noin 10min 175 asteisessa uunissa, alatasossa.

Täyte

  • 600g maitorahkaa
  • 0,5dl mangososetta
  • 3 kpl ylikypsiä banaaneja
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 muna
  • 2 rkl maizenaa

Voit koristella rahkapiirakan, laittamalla kaurahiutaleita ja hunajaa päälle.

Sekoita kaikki keskenään. Murskaa banaaneja hieman haarukalla, ylikypsät ovat pehmeitä ja helppoja murskata. Lisää pohjan päälle ja paista 200 asteessa, uunin alatasossa noin 30 minuuttia.

Tämä on ihanan suussasulava ja herkullinen niin lämpöisenä kuin kylmänä!

 

 

Tein eilen omasta päästä rahkapiirakan, joka oli sovellettu niistä sokerihirviö ohjeista mitä hakutuloksista tulee vastaan. Tämä on diettaaja ystävällinen rahkapiirakka, joka oli super herkullinen! Tämä sisältää sokeria, mutta todella niukasti.

Pohja

  • 150g margariinia
  • 1dl ruokokidesokeria
  • 1 muna
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1,5dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta

Vaahdota rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna, sekoita sen jälkeen kuivat aineet keskenään ja lisää massaan nopeasti sekoittaen. Laita massa uunipellille, painele mahdollisimman ohueksi. VINKKI: laita massan päälle toinen leivinpaperi ja painele sen avulla hyvin ohkainen kerros taikinaa koko uunipellille.

Esipaista pohjaa noin 10min 175 asteisessa uunissa, alatasossa.

Täyte

  • 600g maitorahkaa
  • 0,5dl mangososetta
  • 3 kpl ylikypsiä banaaneja
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 muna
  • 2 rkl maizenaa

Voit koristella rahkapiirakan, laittamalla kaurahiutaleita ja hunajaa päälle.

Sekoita kaikki keskenään. Murskaa banaaneja hieman haarukalla, ylikypsät ovat pehmeitä ja helppoja murskata. Lisää pohjan päälle ja paista 200 asteessa, uunin alatasossa noin 30 minuuttia.

Tämä on ihanan suussasulava ja herkullinen niin lämpöisenä kuin kylmänä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *