Hae
The Juurakko journal

Koulu jatkuu jälleen

Äitiyslomani ajaksi laitoin omat ammattikorkeakoulu opinnot tauolle, nyt olisi jälleen aika palata koulun penkille pänttäämään. Koulu jatkuu tammikuussa kevätlukukauden merkeissä, olin laittanut itseni vuodeksi poissaolevaksi oppilaaksi (ihan kuin muuten en olisi ollut ihan ulapalla). Suoritin viime kevään kuitenkin puoliksi äitiyslomani aikana, joten koulusta taukoa tuleekin vain puoli vuotta.

Äitiysloma loppuu tammikuussa, joten on luontaista palata kouluun hoitovapaan ohella. Korona rajoitukset ovatkin tehnyt sen, että ne vähäisetkin lähiopetukset ovat siirtyneet verkkoon.

Mikä koulu?

Koska koulusta on kerennyt olla paussia, ette välttämättä muista mistä koulusta on kyse. Opiskelen Haaga-Heliassa ravintola- ja hotellialan liikkeenjohtoa eli restonomin tutkintoa. Aloitin koulun vuonna 2018 syksyllä eli opiskelen toista vuotta. Koulutusmuotona on monimuoto eli lähipäiviä on noin 5 päivää kuukaudessa.

Ensimmäiset kurssit

Ensimmäiset kurssit otin Campusonline.fi sivuston kautta ja tammikuussa aloitan opiskelemaan markkinointioikeutta sekä ”digimarkkinointi ja sosiaalinen media liiketoiminnassa.”

Mikä muuttuu arjessa

Arki muuttuu aika paljon, vakituiset tulot tippuvat huimasti mutta työn määrä kasvaa. Olemme päättäneet nostaa Niilon hoitosopimusta koko viikoksi, Niilo on tällä hetkellä hoidossa vain ma-ti klo 8-14.30 välillä.

Hoitovapaa ja siitä johtuvat tulotason lasku on syy, miksi haluan vahvan pohjan omalle yritystoiminnalle somessa.

Työn määrä itsellä kasvaa, lapsiperhearjen ja sometöiden lisäksi tulee opiskelu. Ainut helpotus tulisi olemaan Niilon hoitosopimuksen nosto. Kieltämättä hieman jännittää miten saa hommat toimimaan, mutta uskon että hyvällä organisoinnilla pääsee pitkälle. Voisikohan toimia se, että osan viikosta tekee töitä ja päivän tai kaksi pyhittää vain koululle? Onko sulla kokemusta tällaisesta paletista?

Saatat olla kiinnostunut myös

Miten oma koulunkäynti onnistuu, kun lapset kotona?

Äitiysloman jälkeen

Some projektina

Itsensä brändäys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *