Hae
The Juurakko journal

Viikon ruokaostokset alle 50€

Ruokaan saa kulutettua helposti sievoisia summia rahaa, tässä postauksessa kerron miten meidän viikon ruokaostokset maksoivat alle 50 euroa. Mitä me oikein syödään seuraavat 7 päivää, kynsiäkö? Kurkkaa meidän menu ja mitä kaikkea ostin tällä rahalla. Kerron myös vinkit, miten sun on mahdollista pienentää ruokamenoja.

ruokaostokset, Mitä kannattaa huomioida?

Onko mahdollista käydä kaupassa silloin, kun -30% ja -50% hävikki-alennukset tulee? Tuotteissa lähestyy parasta ennen päivä, jonka takia tuotteet myydään edullisesti pois, jolloin ehkäistään kaupan omaa hävikkiä. On kauppa kohtaista, milloin tuotteet laputetaan, useimmissa se tehdään iltavuoron aikana.

Kun vertailet tuotteita keskenään, tarkkaile €/kg hintaa. On totta, että tuntuu edullisemmalta ostaa 300g tuote kahdella eurolla kuin 600g tuote kolmella eurolla. Näissä on kuitenkin valtava ero kilohinnassa.

Onko kaupassa muita tarjouksia, joita voit hyödyntää?

Suunnittele aina viikon ruokaostokset etukäteen, mitä haluatte syödä? Toki tämän voi tehdä myös kaupassa ja päättää ruokalistan tarjousten perusteella (miten minä teen), siinä on vain riski unohtaa jotain tai tehdä heräteostoksia.

Mitä me syödään

Meidän seuraavan 7 päivän menu on seuraavanlainen:

  • Nakkikeitto
  • Makaronilaatikko
  • Porkkanasosekeitto
  • Lihapullia tomaattikastikkeessa & muusia
  • Jauhelihakeitto
  • Pasta bolognese
  • Hernekeitto

Näiden tuotteiden lisäksi ostin paljon muuta, alta näet mitä kaikkea.

Mitä ostin

Ostin lisäksi aamupalatarvikkeita, pilttiä ja vessapaperia. Meidän viikottainen ruokamenot vaihtelee 50 euron ja 70 euron välillä, riippuen siitä milloin tarvitsee ostaa pesuaineita ja koiranruokaa. Harvoin kaikki osuu samalle viikolle, jolloin kulut pysyvät kohtuullisena. Tietenkin mekin joudutaan joskus tekemään täytehankintoja, milloin se 3 litraa maitoa ei riitäkään tai leipää syödäänkin tällä viikolla enemmän kuin ennen.

Paljon sulla menee ruokaan rahaa viikossa?

Saatat olla kiinnostunut myös

Viikon ruokaostokset kotiovelle Kauppahalli24

Vegaanibrunssin reseptit

Taiteile upea herkkukori lahjaksi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *