Hae
The Juurakko journal

Askarteluvinkkejä lapsille, joiden vanhemmat ei askartele

Joulun alla lasten kuuluu askarrella, vai kuuluuko? Eikö siellä päiväkodissa ja koulussa tuhertele ihan tarpeeksi? Minkälaisia askarteluvinkkejä lapsille voisi olla, jos vanhemmat ei askartele? Mä voin ihan suoraan myöntää, et inhoan lasten kanssa askartelua. Kaukana on se ihana rauhaisa hetki, missä laitetaan kauniisti glitteriä joulukortteihin. Näen sieluni silmin, miten ne hetken on aina itkua, huutoa ja tönimistä. Koska ne on joka ikinen kerta sitä!

Askarteluvinkkejä lapsille, joiden vanhemmat ei todellakaan askartele.

”Sulla on hienompi kynä kuin mulla”, ”Mä haluan sen liiman NYT!”, ”Älä rakas koske siihen”, ”Äiti! Toi piirtää mun paitaan!”, ”Miks mun pitää tehdä kans?”, ”Miksi sä liimasit sen koristeen äidin laukkuun?!” ”Miks mä en saanut tehdä tällaista? (vaikka todellisuudessa oli just lähtenyt itse pois, koska askartelu on tylsää)”

Kuulostaako tutulta? Tiedän, mulla meni jo kylmät väreet.

Pitääkö lasten kanssa askarrella?

Ei, jos sä et oikeasti siitä nauti yhtään. Mun mielestä se on lapselle haitallisempaa nähdä stressaantunut ja kiukkuinen vanhempi, kuin että askarteluja ei ole tai niitä kertoja on hyvin hyvin harvassa. 
 
Jos kuitenkin haluat uhrata itsesi askartelun alttarilla, niin tässä muutama vinkki mistä sotkua tulee ehkä vähän vähemmän:
Saatat olla kiinnostunut myös näistä:
Mitä antaa lahjaksi jos budjetti on pieni?
Tavoitteellinen some

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *