Hae
The Juurakko journal

Miten saada omat ripset kasvamaan?

Olen aina raskastanut itselle ripsienpidennyksiä, mutta huomasin niiden ajansaatossa verottavan myös omia ripsiä. Käytin erilaisia ripsiseerumeita, mutta pidin niitä todella hinnakkaina vaihtoehtoina. Miten sitten saada omat ripset kasvamaan, edullisesti?

Miten minä sain kasvatettua upeat ripset

Löysin sattumalta Yliopiston apteekin black friday tarjouksen hoitoöljystä. Tämä 50ml risiiniöljy purkki maksoi tarjouksessa vain 5€, normaalisti hinta on 10,90€ (218€/L) (LINKKI) Jos hintaa verrataan markkinoilla löytyvään edulliseen Double Lash serumiin, jonka hinta on 18,90€ 10ml (1890€/L) putilosta, on litrahinnalla 1672€ suuruinen ero. Jos tämä todella toimii, on se edullinen, käy myös moneen muuhun tarkoitukseen ja kannattava hankinta.

Käytin tätä risiiniöljyä noin kuukauden ripsiin ja aloin huomata eron.

Risiiniöljyn testaus ja käyttö

Tuotetta suositellaan kulmiin, ripsiin, kynsinauhoihin ja kasvoille. Laitoin öljyä yhden painalluksen pumpulin keskelle, taitoin pumpulin öljyisestä kohdasta ja levitin aavistuksen kulmiin. Sen jälkeen ripsiin, ja sitten hieroin pumpulilla vielä kynsinauhat.

Levitin öljyä aamuin illoin, koska huomasin ripsivärin levittyvän niin paljon paremmin hieman öljyisiin ripsiin. Ripsiväri ei paakkuuntunut yhtään!

Mulla on käytössä täysin sama ripsiväri, joka on IsaDoran 10sec volume. (Arkimeikistä lisää täältä)20

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *