Hae
The Juurakko journal

Joulu vietetty ja nyt blogin uuteen kotiin!

Tervetuloa The Juurakko journalin uuteen kotiin, vitsi miten hieno tunne päästä mukaan Vaikutajamedian porukkaan. Nyt vihdoin blogin joulu loma päättyy ja pääsen taas kirjoittelemaan teille vaikka mitä!

Miten sun joulu ja uusivuosi meni?

Meillä meni koko joulukuu tosi nopeasti, oli niin paljon töitä molemmilla vanhemmilla ja tuntui että stressi vaan kasantuu. Jouluaatto tuli tosi nopeasti, ei ollut kerennyt syventyä siihen joulun fiilikseen ja se olikin yksi syy siihen, miksi keräsin kotoa kaikki joulukortisteet pois ennen aattoa.

Vietimme joulun mun vanhempien luona Lohjalla, pysähtyminen arjessa oli niin tarpeen, joten pidin myös lomaa somesta. Nyt tuntuu niin paljon freesimmältä olla täällä!

Jouluaatto alkoi ruoan laittamisella ja mä niin rakastan kun saan laittaa pöydän kauniiksi ja panostaa kattaukseen. Oon varmaan hullu, kun haaveilen ajasta kun kaikki kokoontuu jouluksi meidän kotiin.

Me syötiin hyvin, juteltiin ja pukki kävi takapihalla vilkuttamassa kun oli tuonut lahjoja etuoven eteen. Lapset olivat jälleen olleet super kilttejä ja paketteja sateli!

joulu joulu joulu

joulu joulu joulu joulu joulu

Joulu oli ihana! Tapaninpäivänä Niilo meni isovanhempien kanssa jatkaa lomailua ja Oliver lähti isälleen, saatiin me vanhemmat kanssa hieman ”omaa aikaa” kun vain Aatos on kotona. Uusi vuosi vietettiin kotona, koska koirat on paukkuarkoja, eikä Aatoksen kanssa viitsinyt lähteä isoon paukkeeseen. Näemme kyllä hyvin raketteja myös ihan kotisohvalta, kun ihmiset tulee viereiselle hiekkakentälle paukuttelemaan.

Uusi vuosi

Koska olimme vain kotona, halusimme panostaa siihen. Söimme blinejä ja juustoja, vuoden vaihteelle oli varattuna samppanjapullo. Kunnon luksusta, mutta no, me ei menty hotelliin tai villisti bilettämään niin ruokaa oli ihan hyvä panostaa.

Tässä hieman kuvamuistoja meidän lomasta. Nyt innolla vuoteen 2021 ja katsotaan mitä kaikkea se tuo tullessaan!

 

 

 

 

Saatat olla kiinnostunut myös

Joululomalle ja uusia tuulia!

Miten saada omat ripset kasvamaan?

Askarteluvinkkejä lapsille, joiden vanhemmat ei askartele

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *