Hae
The Juurakko journal

Suuria muutoksia kampaajalla!

Kävin pitkästä aikaa kampaajalla ja se käymättömyys näkyi hiuksissa, latvat olivat kuivat ja hiuksissa ollut väri oli jo aikaa sitten haalistunut. Nämä ennen kuvat on aina järkyttäviä, varsinkin kun ei näin tarkasti näe omaa takaraivoaan! Mun käynnit ylipäätään kampaajalla on ollut tosi harvassa, yleensä käyn vain leikkauttamassa kuvia latvoja, koska toisinaan pettynyt värjäystuloksiin. Nyt sain suosituksia Salon Camun Emmasta ja varasinkin hänelle ajan!

Mistä lähdettiin?

Hiuksissa oli montaa eri sävyä, oma tyvi näkyi hyvin selkeästi. Hiukset olivat myös jonkun verran katkeillut, oli syy sitten hiusten kunto tai niissä roikkuva taapero. Halusin luonnollisen sävyn, missä oma tyvikasvu ei haittaa. Koska todellisuus on se, että seuraavan kerran pääsen kampaajalle varmasti vasta vuosien päästä. Annoin Emmalle vapaat kädet ja luotin hänen ammattitaitoon siinä, mitä mun hiuksille voi tehdä ilman että ne tippuu päästä.

kampaajalla ennen

Minkälaisia tuloksia tuli kampaajalla?

Oon häkeltynyt, mun ensimmäisen sanat kun näin lopputuloksen, taisi olla ”Onko nää todella mun hiukset?”. Nämä on niin KAUNIIT! En olisi uskonut että mun hiuksista saadaan taiottua näin kauniit. Olin kyllä super tyytyväinen asiakas ja annan ehdottomasti omat suositukset Emmalle, taisin viimein löytää sen mun luottokampaajan jonka kanssa on kiva turista ja tulokset on timanttisen kauniit!

kampaajalla jälkeen

Osa teistä pelästyi mun selfietä Instagramissa, missä filtteri teki liilat hiukset. Pahoittelut siitä, mutta halusin pitää lopputuloksen salassa tähän postaukseen saakka. <3

 

Mikä on sun mielipide tästä muutoksesta? 🙂

 

Saatat olla kiinnostunut myös

Vinkit sokerihiiren painonpudotukseen

Itsensä palkitseminen hyvästä työstä

Tee-se-itse saippua

 

 

2 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Tulipa siitä raikas! 🙂 Itse kävin myös kampaajalla tiistaina vajaan vuoden tauon jälkeen, ah. Aivan liian pitkä tauko tuli kyllä, mutta onneksi nyt on leikattu ja sävytetty tukka!

    • Salla kirjoitti:

      Kiitos! <3 Kyllä se on ihanaa kun pääsee taas pitkästä aikaa kampaajalle! Aina siinä penkissä ihmettelee, miksei käy useammin. Sullekin tuli varmasti upeat hiukset <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *