Hae
The Juurakko journal

Vihdoin parisuhdeaikaa!

Odotan kuin kuuta nousevaa tulevaa viikonloppua, silloin pääsemme pitkästä aikaan olemaan vain kahdestaan. Näinä aikoina se ei ole ollut helppoa, enkä tosiaan edes muista milloin olisimme olleet vain kaksin. Kolme lasta ja kaksi koiraa on haastava saada yhteen paikkaan hoitoon, eikä sitä edes kehtaa kysyä kauhean usein. Nyt olemme koko viikonlopun Marskissa ja nautimme. Meillä on vihdoinkin parisuhdeaikaa!

Mihin sitä parisuhdeaikaa tarvii?

Joskus vauvafoorumeilla pyörii äitejä, jotka sanoo etteivät koskaan tarvitse omaa aikaa. He kattavat tähän ilmaukseen myös parisuhdeajan, kun lapset ovat muualla. Miksi se on hyvän vanhemmuuden merkki, ettei sitä omaa aikaa tarvitse? On ihanaa, jos arki todella on helppoa ja joustavaa, jolloin ei koe jäävänsä mistään paitsi. Silti on hyvä ottaa välillä aikaa itselleen sekä puolisolle, mitä te ootte yhdessä?

Teidän perhe on juuri niin vahva, mitä te siitä vanhempina teette. Vanhempien hellyys, pienet katseet, kaikki sellainen huomiointi mikä usein jää muilta näkemättä, lapset kuitenkin näkee sen ja havannoi sen avulla mitä perhe on, ja miten se toimii. Ota siis hyvällä omallatunnolla aikaa itsellesi ja parisuhteelle, te ootte sen perheen perusta.

aikaa meille, keskellä luksusta

Halusimme mennä johonkin hotelliin, ei tarvitse miettii kodin sotkuja ja voi aidosti rentoutua. Kävellä Helsingin katuja ja piipahtaa pieneen kahvilaan, nyt ei tarvitse miettiä mihin ne rattaat oikein saisi? Meille luksusta on jo hiljaisuus ja vapaus mennä nukkumaan silloin kun itse haluaa. Perjantai tuleekin varmasti hyödynnettyä sängyn pohjalla, kuittaamassa univelkoja. Sitten voikin herätä ihanaan aamuun ja nauttia raikkaasta aamupalasta. Meillä on koko viikonloppuaikaa vain meille, täydellistä parisuhdeaikaa!

 

parisuhdeaikaa

Saatat olla kiinnostunut myös

Meidän parisuhde

Sinkkuäiti, matkalla parisuhteeseen

Meidän perheen hyvinvointiloma

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Oi nauttikaa ❤️
    Aivan samaa mieltä sun kanssa tuosta, että on tärkeää miten lapsetkin näkee sen vanhempiensa suhteen!

    Outi Karita
    https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

  2. miniswithstyle kirjoitti:

    Erittäin hyviä huomiota. Lapset havainnoi kokoajan vanhempien keskinäistä kemiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *