Hae
The Juurakko journal

Viikonloppu, vain aikuisten kesken

Meillä oli ihanaa aikaa kahdestaan, koko viikonloppu voitiin tehdä juuri sitä mitä haluttiin ja milloin haluttiin. Me ei paljoa säästelty, haluttiin että meillä olisi niin räikeästi erottuva viikonloppu normi arjesta. Sellainen unelmien täyttymys, kun samppanja virtaa ja ruoka on taivaallista. Sitä alkoi toivomaan, että olisi enemmän mahdollisuuksia saada näitä irtiottoja. Tämä olisi ihana toteuttaa jopa kerran kuukaudessa. Parisuhteesta kannattaa pitää huolta, eikä silloin pihistellä ♥

Emme kuitenkaan viettäneet mitään kulutusjuhlaa, tai elänyt yli varojen. Sitä en suosittele kenellekään, mutta panostaa juuri niihin asioihin mitkä on molemmille tärkeitä. Me molemmat rakastamme pientä glamouria, hyvää ruokaa ja juomaa. Oli siis upea päästä maistamaan erilaisia samppanjoita, lounastaa Kämpissä ja viettää dinneri mainiossa Kuusi palaa ravintolassa.

Vaikka hyvä juoma on asia mihin haluaa panostaa, olen todella huono juomaan drinkkejä. En pidä yhtään näistä klassikoista (mm. dry martini, cosmopolitan yms), perjantaina kuitenkin löytyi drinkki minkä kelpuutin. En kuitenkaan muistanut sen nimeä ja tilasin siis ”sen laihan lonkeron näköisen juoman”. Tälle tilaukselle naurettiin pitkään niin meidän kuin tarjoilijoiden puolesta. Drinkki oli French 75, jos haluat tilata sen oikealla nimellä 😆

hotellina marski

Päädyimme Marskiin, sen keskeisen sijainnin takia, se on tyylikäs mutta kuitenkin edullinen. Tämä oli meille se ns. ”Budjetti Kämp”, vaikka sisustuksellisesti tämä on varsin moderni. Olimme saaneet yllätyksenä huoneluokan korotuksen maksutta, olisimme tätä muutenkin kysyneet respassa tullessamme. Usein huoneenkorotuksen saa varsin edullisesti jos huoneita on vapaana. Alla kuvia tästä upeasta huoneesta, täältä löytyi muutama elementti minkä voisi viedä tulevaisuuden kotiin, kuten kullattu suihku!

Marski marski Huoneen näkymä laskeutui espalle ja oli sanoinkuvailettoman upea! Aina Helsingissä ollessa, sitä tulee niin ikävä kun asu vielä Helsingissä. Haaveilimme, jospa meidän tuleva koti olisikin suhteellisen lähellä keskustaa? Olisi kävelymatka kaikkialle ja julkisia menee koko ajan. Laitetaan taas lompakon nyörit tiukalle, niin eiköhän ne Etelä-Helsingin asunnot kuulu hakulistaukseen kun aika koittaa.

Meidän viikonlopun ohjelma

Halusimme pitää aikataulun väljänä ja mennä sen mukaan mikä tuntuu hyvälle. Perjantaina tulimme hotelliin, Andreas oli kirjautunut sisään jo iltapäivästä. Hän näki veljensä Marskissa ja mitä liityin seuraan palaverini jälkeen noin ilta seitsemältä.

Söimme ja joimme ja pidimme hauskaa, noin yhdentoista aikoihin siirryimme huoneeseen ja korkkasimme samppanjan. Juttelimme, ihastelimme maisemia ja oltiin lähekkäin. Seuraavana aamuna laajalle aamupalalle, joka kieltämättä on yksi Helsingin parhaista. (Kannattaa testata, vaikka ei yöpyisi!)

Päivän me shoppailtiin, käytiin tekemässä pitkään suunniteltuja hankintoja ja vain käppäilemässä. Me oltiin yhdessä, eikä ollut mikään kiire. Lounas syötiin nopeasti, sen enempää panostamatta. Illalla kuitenkin haluttiin jotain hulppeaa!

Dinneri vietettiin Kuusi palaa ravintolassa Marskissa, keittiömestari Sami Lyly oli loihtinut aivan upean menun. Maistelimme Marski Menun, joka oli taivaallinen.

Eikö näytäkin hyvälle?

Sunnuntaina piti jo sanoa hyvästit huoneelle, olimme kuitenkin ottaneet myöhäisemmän uloskirjautumisen. Saimme olla huoneessa kahteen saakka. Luovutimme huoneen ja menimme lounaalle Kämp:iin, auton jätimme vielä parkkihalliin odottamaan lähtöä Lohjalle.

 

Oli niin rentouttava viikonloppu, nyt sitä pystyy jotenkin hengittämään vapaammin. Lisää kuvia löytyy Instagramin kohokohdista.

Vihdoin parisuhdeaikaa!

Meidän parisuhde

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Aikas ihanan kuuloista ja näköistä teillä on ollut ❤️

    Outi Karita
    https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *