Hae
The Juurakko journal

Uusi ring light – Vastauksia teidän kysymyksiin

Sain todella paljon kyselyitä mun uudesta ring lightista, enkä yhtään ihmettele. Tämä on tosi hyvä, mutta kaikki tieto ei oo tarpeeksi hyvin esillä nettikaupassa. Ainakin itse menin puuttellisten tietojen takia ihan verkkokauppaan tiedustelemaan lampusta. Kyseessä on Nanlite Halo 18 LED-rengasvalo, jonka itse ostin Verkkokaupasta hintaan 174,90€.

Miksi päädyin tähän, enkä niihin muihin? Tärkeintä oli mulle säädettävä lämpötila ja järjestelmäkameran mahtuminen. Kotona meillä on tosi huono valaistus, jonka takia kuvauksia tehdessä sisällä on valo paras työkalu. Lämpötilalla vaikuttaa siihen valon kovuuteen ja portaaton säätö on mahtava!

Peili auttaa meikatessa, mutta myös meikkivideoiden tekoa. Itse käytän tätä varmasti vain meikkauksen apuna, kukaan ei kaipaa mun apuja meikin tekoon 😆

Saako tähän järjestelmäkameran kiinni tai miten puhelimen kiinnitys?

Itse halusin valon, mihin nimenomaan saa myös järjestelmäkameran kiinni. Muut olivat suhteellisen pieniä ja tässä se onnistuu, toki siihen tarvitsee ostaa muutama lisäosa. Myyjä auttoi löytämään oikeat ruuvit ja sovittimet, sekä kameranpidikkeen mitä pystyy liikuttamaan.

Puhelimen kiinnitys onnistuu, koska tässä tulee mukana puhelimenpidike jota saa hyvin väänneltyä joka suuntaan. Kiinnitys on nopea ja helppo, pystyt siis kädenkäänteessä vaihtamaan osia. Valossa itsessään on nivel, joten myös valoa pystyy liikuttamaan ylös/alas.

Mitä kaikkea tulee mukana?

  • Laukku
  • Virtajohto
  • Puhelinpidike
  • Meikkipeili, joka suurentaa toisella puolella
  • Pöydälle sijoitettava jalusta

Mikä jalusta?

Jos haluat käyttää valoa myös jossain muualla kuin pöydällä, täytyy jalusta ostaa erikseen. Ostimme halvan jalustan, johon myyjä sanoi että se jaksaa kantaa valon juuri ja juuri. Meidän mukaan se oli todella hyvä, ei tässä kuitenkaan mitään kaksimetrisiä olla, joten jalustaa ei tarvitse saada täyteen pituuteen. Ostimme tämän jalustan , joka maksoi noin 25€.

 

Saatat olla kiinnostunut myös

Helpot ohjeet laadukkaaseen kotikuvaukseen!

Kamera, millä kuvaan

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *