Hae
The Juurakko journal

Meidän uusi sänky

Oltiin jo pitkään puhuttu uudesta sängystä, se olisi pakko ostaa jossain vaiheessa. Vanha sänky oli mun sinkkuäiti aikoina ostettu, viimeisillä pennosilla, koska selkä ei kestänyt enää sohvalla nukkumista. Luonnollisesti olin ottanut halvimman jenkkisängyn mitä markkinoilta silloin löysin ja silti se oli todella kallis yksin maksaa. Tällä sängyllä tuli nukuttua vuodesta 2016 lähtien, eli lähes 6 vuotta se palveli. Kunnes päätimme, että tällä kertaa panostetaan laatuun. Nyt haluamme omistaa sängyn, mikä kestää pidempään.

sänky

Ostokriteerit

  • Laadukas eli:
  • kestää aikaa
  • kestää kulutusta
  • ajaton materiaali
  • vähentää aamun selkäsärkyjä

Halusimme välttämättä henkilökohtaista palvelua, jotta myyjän kanssa voidaan katsoa mikä patja auttaa pitämään selkäsäryt loitolla. Oli selvää, että vanha sänky oli aivan liian pehmeä, jonka takia selkä vääntyy yön aikana. Olin aina luullut, että sängyn pehmeys on se mikä tuo luksusta ja on paras.

Vanha sänky oli 160cm leveä, mutta toisinaan Andreas nukkui puoliksi lattialla kun Niilo kömpi yöllä viereen. Koska haluamme nukkua sängyssä vielä vuosien päästä, ostimme samantien 180cm leveän sängyn. Se mahtuu tänne, mutta kieltämättä puolet meidän olohuoneesta on sänkyä. Haittaako se? Ei! Kokeilimme sängyt läpi ja yksi oli sellainen mikä nousi edukseen. Pelkäsin kuitenkin vielä toimituspäivänäkin, että se on aivan liian kova ja siinä ei ehkä sittenkään ole hyvä nukkua.

SÄNKY

Mikä malli

Sänky ostettiin Finnlandia -myymälästä, malli on 180 Tempolux jenkkisänky. Mahtavaa oli, kun sänky räätälöitiin juuri meidän tarpeiden mukaan. Viskoelastinen välipatja antaa tuen ja viskoelastinen petauspatja muotoutuu kehon lämmön mukaan antaen sopivasti pintapehmeyttä, kovuusvaihtoehdot on hard ja medium. Me valikoimme medium -kovuuden.

Väri on champagne, joka on ihanan ajaton. Sängyn alunen on tärkeä säilytystila meidän pienessä asunnossa, joten jalat on 20cm pitkät tammijalat. Kokonaisuus on niin kaunis!

Sänky ei ollut varastotuote, joten nämä tehdään tilauksien mukaan. Sängyssä kestää noin 4-6 viikkoa, me saatiin sänky 5 viikon tuskallisen odottamisen jälkeen. Vihdoin se on täällä ja on kyllä ihan mahtava! Selkäsäryt on huomattavasti vähentynyt aamuisin, tästä on helppo nousta aamuisin, koska on huomattavasti korkeampi kuin edellinen. <3

En ole keksinyt tästä mitään huonoa sanottavaa, runkotakuu on 25 vuotta, joka jo itsessään tuo turvaa kestävyyden suhteen. Kerralla maksettuna sänky on toki hinnakas, mutta jos tällä nukkuu sen 25 vuotta, eikä sitä 6 vuotta kuten vanhalla. Hinta on jo edullisempi!

sänkySaatat olla kiinnostunut myös

Puhelimen päivitys, iPhone 12 Pro käyttökokemus

Kamera, millä kuvaan

Dyson V11 absolute extra käyttökokemus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *