Hae
The Juurakko journal

Eteinen muodonmuutoksessa

Meidän koti on pieni, siis oikeasti todella pieni meidän perheeseen nähden. Siksi sitä koko ajan miettii parempia ratkaisuja, miten pääsee käyttämään neliöt tehokkaasti ja silti sisustus on sellainen mistä pitää. Rakastan sekoittaa boho-yksityiskohtia, muuten aika skandinaaviseen minimalismiin. Meillä se minimalismi ei näy yhtään, johtuen jo siitä, että mieluummin vietän iltani rentoutuen kuin etsimällä jatkuvasti kirppikselle tavaraa. Se ei ajallisesti ole tällä hetkellä mahdollista. Mutta pidän meidän kodista, ainakin silloin kun se on siisti. Tässä meidän uusi eteinen!

eteinenMitä kaikkea tein?

Ainoa rahaa vaativa muutos oli seinän maali, muuten nämä tavarat löytyi jo meiltä. Kaappi oli aikaisemmin ostettu Oliverin huoneeseen ja sinne pitääkin metsästää uusi, missä säilyttää lautapelejä. Nämä Ivar-kaapit ovat vain hyvin suosittuja ja käytetyt viedään käsistä.

Seinässä on  Green gray -sävyn kalkkimaali ja maalauspinta on jätetty epätasaiseksi. Mattasävy on kaunis ja siitä hyvin tulee esille tummat kehykset sekä vaalea makrame. Makramen on tehnyt naapurini, joka on @solmuillaan tilin takana. En muista mistä olen ostanut tekstitaulun, ehkä Ikeasta tai kirpputorilta? Naisen muotokuva on Desenion juliste, minkä olen ostanut kehyksineen käytettynä.

Vanhanaikainen laatikko on ostettu Koiramäen pajutallista, Tuusulasta. Se on niin kaunis yksityiskohta ja meinasin joskus käydä ostamassa näitä lisää.

Vihrean makramen olen tehnyt itse, se on upea kaikkine virheineen, kuten myös seinä. Mitä pidät muutoksesta?

eteineneteinenmakrameSaatat olla kiinnostunut myös

Suuria muutoksia kampaajalla!

Jatkuva vihapuhe somessa

Helppo DIY joulukalenteri lapsille

Leikkikeittiön tuunaus

Tee-se-itse saippua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *