Hae
The Juurakko journal

Rakennekynnet pelastivat omat kynteni

Mulla on ollut rakennekynnet vaihtelevasti, mutta nyt viimeisen vuoden yhtäjaksoisesti. Mun omat kynnet ovat tosi hauraat ja ne lohkeilee paljon, ja vaikka ruokavalio on suhteellisen hyvä, ei se ole vaikuttanut kynsien kestävyyteen. Kokeilin myös pelkkää geelilaukkausta, mutta kynnet halkeilivat silti. Turhautti aivan vietävästi, koska haaveilin aina naisellisista kynsistä, jotka itsessään ovat kuin asuste.

rakennekynnet – Akryyli vai geeli?

Aikaisemmin menin sinne missä oli halpaa. En tiennyt muuta kuin, että akryyli on kovempaa ja geeli pehmeämpää. En nähnyt näissä sen enempää eroa, toki akryylit oli nopea tehdä, kun siinä käytettiin tippejä alla. Geelikynnen tekovaiheessa käytetään tukena tarraa, joten koko kynsi on samaa materiaalia.

Kun akryylikynsi on ylikasvanut, sen tökkääminen johonkin saattuu aivan vietävästi. Muutaman kerran olen menettänyt oman kynnen mukana, koska akryyli on niin kova eikä anna yhtään periksi. Geelikynsi taas antaa periksi, sekin on vahva, mutta vahingon sattuessa se ei ole vielä koskaan repinyt omaa kynttä irti. Viiden viikon huoltovälin aikana minulta oli lähtenyt kaksi kynttä. Ensimmäinen lähti kun olin pessyt mattoa ja kynsi pääsi taittumaan, toinen lähti silloin kun remontoin. Se tuntui inhottavalta, mutta omat kynnet sentään säilyivät.

Mikä on mun vakiopaikka ja miksi?

Kuten aikaisemmin sanoin, kävin siellä missä oli halpaa, tietämättä mitä kannattaa vaatia. Tapasin Victorian marraskuussa, kun teimme yhteistyötä parafiini-käsihoidosta. Juttu luisti ja päädyimme puhumaan kynsistä, en ollut silloin aivan tyytyväinen saamiini kynsiin. Tuntui, että tekijät olivat kiireisiä, joskus kielimuuri oli esteenä, kaikki ylimääräinen koristelu maksoi eikä koskaan voinut tietää laskun loppusummaa. Tyydyin siis yksivärisiin kynsiin. Osa omista kynsistä kasvaa alaspäin, enkä koskaan ymmärtänyt, että niitä voisi nostaa. Victoria pyysi mua kokeilemaan kynsihuoltoa hänellä, ilman mitään sitoutumisia. Olin innokas kokeilemaan ja joulukuussa akryylit vaihtui geelikynsiin.

Olin häkeltynyt, ensinnäkin kaikki koristelut kuuluu hintaan, mutta ei se vielä mitään Victorian taitoon nähden. Teimme täydelliset joulukynnet mitä halusinkin. Olen nyt käynyt säännöllisesti Victorian luona huollattamassa kynnet, hän pääsee toteuttamaan omaa visioita yhteistuumin mun kanssa. Tässä hieman kuvia minkälaisia säihkyviä kynsiä mulla on ollut joulukuun jälkeen!

rakennekynnet rakennekynnet rakennekynnet rakennekynnet

Mitä hyötyä rakennekynsistä?

Rakennekynnet on osaltaan auttanut sitä, etten enää pureskele kynsiä ja kynsinauhat pysyy hyvässä kunnossa. Ilman säännöllistä huoltoa, en varmasti muistaisi huolehtia omista kynsinauhoista. Kynnet tekee mut onnelliseksi ♥

*KYNSIHUOLTO SAATU

Salon White Rose, Töölö, Helsinki

Victoria

 

Saatat olla kiinnostunut myös

Hymy on kaunis, miksi se on kuvissa vaikeaa?

Miellyttämisen halu vastaan loukkaus rehellisyydellä

Kun sain potkut raskauden takia

Miten saada omat ripset kasvamaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *