Hae
The Juurakko journal

Kauneudenhoidon luottotuotteet

Pidin tänään Instagramin puolella liven, missä näytin miten teen itselle arkimeikin ja nopeat valloittavat kiharat. Käytössäni olevat tuotteet vilahtaa näissä aina nopeasti ohi, joten lupasin kirjoittaa teille tämän hetken luottotuotteet ylös. Oma meikkipussi on kokenut suuria muutoksia viime postauksen (Arkimeikin kulmakivet) esiteltyihin meikkeihin. Etsin itselleni sopivat laadukkaat, mutta edulliset tuotteet. Edullisuutta ei mitata pelkästään hintalapun mukaan, mutta myös käyttöikää ajatellen.

Meikkipussi

Meikkipussi koki muutoksen joskus tammikuun aikoihin, tarvitsin uuden meikkivoiteen ja astelin Helsingin Stockmanniin. Olin kuullut Mac merkistä paljon hyvää ja tiesin, että sen on suunnitellut meikkitaitelijat. Olin aikaisemmin käyttänyt IsaDoraa, Lumenea, Dioria ja monia muita. En ollut löytänyt sitä luottotuotetta vielä, mikä sopii omalle sekaiholle ja kestää myös rajua hikoilua. (Äidit tietää sen tuskanhien mikä nousee viimeistään iltatoimien aikaan.) Mac:in pisteellä mulle katsottiin juuri oikea sävy ja suosittelenkin kaikkia käymään ensin testaamassa oman värin ammattilaisen avustuksella, jatkossa voi tilata vaikka netistä.

POHJUSTUS
  • PäivävoideNivea Q10*, upea tuoksu ja todella kevyt koostumus. Sain tämän testiin ja yleensä omat silmät alkaa vuotaa rasvoista (varsinkin markettirasvoista), mutta tästä ei tullut mitään! *tuote saatu
  • YövoideClinique, käytin tätä ensin päivä- ja yövoiteena, on tosi hyvä koostumus ja huomaa ihossa eron. Sopii hyvin sekaiholle ja on allergiatestattu. Ostettu emotion liikkestä.
luottotuotteet
IHO
  • PeitevoideMAC, pigmentti on todella hyvä ja tätä pitää laittaa todella vähän. Puolikas painallus riittää itsellä koko kasvon ongelmakohtiin, kuten punaiseen leukaan ja tummiin silmänalusiin. Mun sävy on NW15
  • MeikkivoideMAC, todella riittoisa ja kestää hikoilun. Antaa hyvän mattapinnan, mun sävy on NW13. Sävy on katsottu molemmista ammattilaisen kanssa. Meikkivoiteeseen pitää ostaa erikseen pumppu, mutta sen saa jatkossa vaihdettua uuteen pulloon. Mac myös harrastaa kierrätystä eli jos heidän tuotteita on, ja palauttaa heille joko tyhjät tai käyttämättömät (6kappaletta), saa (muistaakseni) huulipunan. Mac käyttää uudestaan putelit ♥
  • Puuteri – Catrice All matt, tämä on tuote missä säästän. Ostanut muistaakseni prismasta muutamalla eurolla.
  • VarjostusMAC. tätä saa oikeasti laittaa maltilla. Muiden tuotteiden jälkeen sitä yllättyy miten vahva pigmentti näissä kaikissa on. Se on kuitenkin hyvä, koska silloin tuote on riittoisa.
  • Korostus – Mac, tätä en löytänyt verkosta, mutta olen saanut tämän tuotelahjana Cocopandan tilauksen yhteydessä
  • .

KULMAT
  • KulmaväriAnastasia Beveryhills, oon ostanut tämän vuonna 2015 ja nyt on varmaan just puolet käytetty. Oli kallis sijoitus silloin, kun en tiennyt kauan se tulee riittämään. Nyt vuodet on osoittaneet, että tämä on täydellinen! Väri kannattaa testata paikanpäällä, mun sävy on caramel.
  • SivellinAnastasia Beveryhills tämä on täydellinen! Laadukas, eikä aika näy siveltimessä mitenkään. Okei, ehkä se menee hieman likaiseksi meikkipussissa. Mutta edelleen täydellinen tulos ja jämäkkä. Siveltimen koko 12

HUULET
  • Huulipuna – MAC 655 Love u back. Tämä on täydellinen arkipuna ja sopii joka tilanteeseen. Pysyy hyvin ja mattapinta tuo huolitellun ilmeen.
  • Huulipuna – MAC 522 Spice it up!, tätä käytän erikoistilaisuuksissa kun haluan näyttävää ilmettä meikkiin.

Ripsien hoito

Ripsien hoidosta en sen enempää avannut livessä, mutta ripsien pesu on kuitenkin joka aamuinen juttu. Käytän siihen omasta mielestä parasta Look by Linn pesumoussea, tuoksu on ihana raikas omena. Matkoille otan pienessä purkissa olevaa starryn pesumoussen mukaan.

Ripseni on tehnyt Salon White Rose, Laura. On tärkeää huomioida ripsienpidennyksiä ottaessa, että tekijä on hyvä. Harvoin halvalla saa hyvää, tarkka työ vaatii aina aikaa.

Jos käytän ripsiväriä esimerkiksi alaripsiin, olen käyttänyt näitä suosittuja maybelinen tuotteita.

luottotuotteet

Hiustenhoito

Ennen käytin vaikka mitä hiustenhoitotuotteita, mutta vasta curly girl metodin rantauduttua Suomeen ymmärsin, että mun luonnonkihara hius tarvitsee erillaista hoitoa. Etsin ja kokeilin erilaisia marketti tuotteita, koska ollakseni rehellinen, mun lompakko ei olisi sallinut kokeilla erilaisia kampaamotuotteita. Varsinkaan, kun riski siihen, ettei ne sovi mulle, oli olemassa.

Tein ensimmäisen kerran yhteistyötä Sumilayin kanssa joulukuussa, jolloin sain tuotteet testiin. Tykästyin tuotesarjaan, koska se todella auttoi omia hiuksia voimaan paremmin. Yhteistyössä saatu setti kesti kaksi kuukautta ja silloinkin loppui hoitoaine ensimmäisenä, muita oli vielä runsaasti jäljellä.

Sumilayi

 

  • SHAMPOO – Sumilayi
  • HOITOAINE – Sumilayi
  • JÄTETTÄVÄ HOITOAINE – Sumilayi
  • HIUSÖLJY – Sumilayi
  • Tästä näet koko Sumilayi:n setin mikä itsellä käytössä, olen tilannut verkosta, ja toimitus on tullut jo seuraavana päivänä! Tuotteet saatu*
  • KORJAAVA HIUSNAAMIO – K18, tämä on ensimmäinen tuote joka korjaa hiuksia pysyvästi. Tulos ei ole pestävissä pois, kuten muissa hoidoissa. Ostin ensin testiin pienen tuubin ja sen jälkeen isomman, kun totesin tuotteen oikeasti toimivaksi. Näitä saa useista kampaamoista, mutta itse tilasin täältä. 

  • SELVITYSAINE / LÄMPÖSUOJA – Eleven Australia Miracle spray*, tätä käytän selvityssuihkeena aamuisin ja antaa samalla lämpösuojan hiuksiin. Huumaava tuoksu ja helppokäyttöinen. Ei jätä hiukseen kalvoa. *Tuote saatu
  • LÄMPÖSUOJA – Four Reason professional Heat shield, on hieman lakkamainen ja pitää kiharan kuosissaan koko päivän.
  • KUIVASHAMPOOFour Reason professional Dry shampoo, käytän tyveä kohottamaan ja hiuslakan tapaisesti.
  • MOUTOILU MOUSSE (STRONG) – Osis+ Extreme hold mousse 4 Grip, ostettu Emotion liikkeestä. (Linkki) Käytän tätä pesun jälkeen märkiin hiuksiin.
  • MOUTOILU MOUSSE (MEDIUM) – Four reasons volume mousse, käytän pesun jälkeen märkiin hiuksiin. (Linkki)

Suoristusrauta mitä käytän on Ghd Gold malli, joka lämpeää 25 sekunnissa. Tilasin omani täältä.

luottotuotteet

Käytän aika harvoin hajuvettä, mutta silloin kun käytän, niin rakastan Victoria Secretin Love tuoksua.

Saatat olla kiinnostunut myös

Uusi ring light – Vastauksia teidän kysymyksiin

Suuria muutoksia kampaajalla!

Rakennekynnet pelastivat omat kynteni

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *