Hae
The Juurakko journal

Pääsiäisen sometauko

Kerroin meidän pääsiäissuunnitelmista (Pääsiäinen mummolassa – vastuutonta?), en kuitenkaan ollut ajatellut pitää somelomaa. Se tuli kuin vahingossa, vaikka sometan paljon, pyrin siihen että muiden ihmisten seurassa olisin sosiaalinen heidän kanssaan. Puhelin unohtui ja keskityimme pitämään hauskaa. Se on kyllä jännä huomata, miten sometyössä pitäisi olla koko ajan läsnä. Siihen ei päde samallalailla työ- tai loma-ajat. En sano, että kaikki tätä vaatisi, mutta sitä ei aina itsekään osaa hahmottaa. On helpompaa jättää palkkatöissä vastaamatta sähköpostiin kun työaika on loppunut, kuin se, että teet töitä omalla henkilöbrändillä. Nyt kuitenkin annoin viestien olla, miten vapauttavaa.

Mitä kaikkea teimme pääsiäisenä

Lapsille teimme munajahdin mummolan pihalle ja vaikka Niilo heräsi suoraan päiväunilta, kiukku katosi kun pääsi etsimään suklaamunia. Se oli niin hauskaa, tämän olisi voinut tehdä vaikka joka päivä. Kävimme myös paljon kävelyillä, vaikka lasten pukeminen on aina yhtä haastavaa, oli ihanan helppoa miten sen taistelun jälkeen pääsi vain ulos. Ei tarvinnut vielä taiteilla portaita alas, katsoa ettei kukaan loukkaannu tai karkaa sillä aikaa kun yrittää saada rattaita vaunuvarastosta.

Iltaisin kun saatiin lapset nukkumaan, nautittiin hiljaisuudesta. Kun muut aikuisista jäi katsomaan telkkaria, me mentiin katsomaan tähtiä, kuuntelemaan lintuja ja puhumaan niitä näitä. Kun arki on täynnä meteliä, sitä osaa arvostaa niitä hetkiä kun on täysin hiljaista. Kun ajan autolla kauppaan, laitan harvoin radiota päälle. Tuntuu että korvat saavat levätä ja kuulee paremmin omat ajatukset.

Sitten joka päivä syötiin hyvin! Oli ihanaa miten pääsi tekemään sellaisia asioita, mitkä kotona ei ole mahdollista. Kuten se, että ollaan joskus ihan vain kahdestaan. Se on niin tärkeää ♥

Saatat olla kiinnostunut myös

Pääsiäinen mummolassa – vastuutonta?

Minkälainen talous riittää pääkaupunkiseudulla?

Miten olla hyvä äiti haasteiden keskellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *