Hae
The Juurakko journal
Kaupallinen yhteistyö

Ulkoistettu ikkunanpesu – ONNI kotisiivous

Kaupallinen yhteistyö: ONNI kotisiivous

Aurinko alkaa paistaa ja ai että se lämmittää ihanasti! Samalla aurinko paljastaa armottomasti pölyn ikkunoissa, lasten likaiset sormenjäljet ja naapurustoa tarkkailevien koirien kuonon jäljet. Kaikki isommat ylimääräiset projektit nostattavat mulla stressikäyrää huomattavasti, ja mietin missä vaiheessa se ikkunanpesu pitäisi keretä tekemään? Näin mielessäni kauhukuvat, kun pesen ikkunoita ja joku lapsista kaataa ämpärin ja sen seurauksena lyön ikkunalla itseäni päähän. Todellisuus ei varmasti menisi kauhean kauas tästä.

Ulkoistimme ikkunoiden pesun ONNI kotisiivoukselle, joka on meille entuudestaan tuttu. Meillä kävi ONNI kotisiivous tekemässä perusteellisen siivouksen ja olin todella tyytyväinen minkälaista jälkeä tekivät. (ONNI kotisiivous – Enemmän aikaa arkeen) Siivoojilla oli kaikki tarvittavat mukanaan, jolloin ei tarvinnut miettiä sen enempää ohjeistuksia. Kaikki lasten sotkut oli siivottu ja kuivuneet puurot saatu pöydästä irti.

ikkunanpesu

ikkunanpesu

ulkoistettu ikkunanpesu, oma kokemukseni

Olin puhelinyhteydessä ONNI kotisiivouksen asiakaspalvelun kanssa, jonne kerroin ikkunoiden lukumäärän ja kuvailin kokoa. Sanoin pestäviä pintoja olevan neljä, mutta tarkemman tutkimisen jälkeen huomasin niitä olevan kuusi. Soitin pikaisesti perään ja asia huomioitiin, vaikka ikkunanpesu oli jo seuraavana päivänä. Oon aina saanut todella hyvää asiakaspalvelua ONNIlta ja on upeaa huomata miten se ystävällisyys ja lämmin henkisyys välittyy.

Meille saapui kaksi siivoojaa, näytimme missä ikkunat sijaitsevat ja he alkoivat heti tuumasta toimeen. Siivoojilla oli maskit sekä käsineet turvallisuuden vuoksi, myös me laitettiin kotona maskit, jotta jokainen pysyy turvassa näinä aikoina. Meidän kaikki ikkunat oli pesty 45 minuutissa, siis 45 minuuttia rivakasta ja siistiä työtä, jossa karmitkin tuli putsattua. Itse en olisi pystynyt tähän kaikkien lasten ollessa kotona, en ainakaan siten ettei harmaita hiuksia olisi tullut.

Parasta ikkunoidenpesun ulkoistamisesta ONNIlle oli yksinkertaisesti se, ettei tarvinnut kokea stressiä kevään tuomasta lisähommasta. Jos tämä kuunut vuosi on jotain opettanut, niin kodissa pitää pystyä nauttimaan, eikä kaikkea ole pakko tehdä itse.

ikkunanpesu

mitä pitää huomioida

Ei mitään, tilaa ikkunanpesu ja odota, että he tulevat luoksesi. Voit helpottaa työtä katsomassa ettei ikkunoiden edessä ole mitään suurta estettä. Meillä ei ole mahdollista siirtää sänkyä ikkunan edestä, mutta se ei ollut ongelma. Laitoin vilttejä suojaamaan petivaatteita, mutta he suojasivat peittoja vielä omilla pyyhkeillään.

ikkunanpesu

Ikkunanpesu ja sen kustannukset

Sitten se tärkein, mitä tämä kaikki tulee maksamaan?  Tutustu hinnastoon ONNIn sivuilla.  ONNI kotisiivous toimii kaikissa suuremmissa kaupungeissa (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa, Porvoo, Alajärvi, Alavus,  Ilmajoki, Jyväskylä, Kaarina, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lapua, Lieto, Loimaa, Naantali, Raisio, Rusko, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Alavieska, Haapavesi, Kalajoki, Kempele, Nivala, Oulu, Raahe, Rovaniemi, Sievi, Ylivieska, Iisalmi, Imatra, Joensuu, Kotka, Kouvola, Kuopio, Mikkeli, Savonlinna), saatavuuden voit tarkistaa täältä.

 Kaikki ONNI kotisiivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia, eli saat kuluista laitettu 40% verovähennyksiin.

Sillä aikaa kun meidän ikkunat pestiin, mulla oli hyvin aikaa kattaa pöytä vähän kauniimmin päivällistä varten. Mitä luksusta!

Saatat olla kiinnostunut myös

ONNI kotisiivous – Enemmän aikaa arkeen

 

Kaupallinen yhteistyö: ONNI kotisiivous

2 kommenttia

  1. Nadine kirjoitti:

    Hyvä, Salla! Kannatan kaksin käsin!

    On paljon sellaisia töitä, joita ei kertakaikkiaan tarvi tehdä itse, koska ammattilaisten käden jälki on siistimpi ja homma hoituu nopeammin pois päivän järjestyksestä. Kerro, olisitko itse saanut kaikki omat ikkunat pesty 1.5 tunnissa? 6 kpl.

    Itse asun jo vuosia ulkomailla, ja siellä monesti ulkoistetaan sellaisiakin töitä, joista suomalaisille on hyvin vaikea luopua (https://viaperasperaadastra.com/2021/02/02/delegoi-tarvittaessa-aikaa-bloggaamiselle/). Se, että delegoinnista jää aikaa muille jutuille on yksi kiva asia. Toinen on stressittömämpi arki ?

    • Salla kirjoitti:

      Oli kyllä super hyvä palvelu ja nämä ammattilaiset saivat työn valmiiksi vielä etuajassa! Eli aikaa meni vain 45 minuuttia kun pesivät 4 ikkunaa, joissa jokaisessa on 6 pestävää pintaa. Itsellä olisi tullut harmaita hiuksia iso nippu ja varmasti monta hermoromahdusta, kun yrittää estää lapsia hyppäämästä ikkunasta alas. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *