Hae
The Juurakko journal

5 faktaa ja 1 salaisuus

Tässä postauksessa kerron itsestäni viisi faktaa ja yhden salaisuuden, näitä on niin hauska lukea toisista ja oppia tuntemaan heitä ihmisinä. Kerro tuliko joku näistä sulle täytenä yllätyksenä, paitsi salaisuus tottakai!

majakaphotography

1 fakta, ensimmäinen ulkomaanmatka

Jokainen meistä on varmasti käynyt laivalla Virossa tai Ruotsissa, mutta jos ulkomaanmatkaa miettii hieman pidemmälle. Mun ensimmäinen ulkomaanmatka oli vuonna 2012 Espanjan Bilbaoon. Olin tuolloin 21-vuotias, kun pääsin ensimmäistä kertaa hieman kauemmaksi. Matkustin tuolloin vanhempieni ja siskoni kanssa katsomaan veljeäni, joka työskenteli Bilbaossa. Sain tästä viikon reissusta niin ison paskamyrskyn aikaan, kun Oliver oli tuolloin 3-4kk ikäinen ja jäi isänsä kanssa kotiin. Imetys oli jo loppunut, joten sekään ei pitänyt siteenä vauvaan. Tämä viikko oli mulle henkisesti todella tärkeä, koska olin elänyt vauvan kanssa 24/7, saamatta siihen sen enempää tukea kumppanilta. Mua ei kiinnostanut, vaikka mut tuomittiin huonoksi äidiksi. Tiedän itse, etten sitä ollut.

2 fakta, vakavat suhteet

Mulla on ollut koko elämän aikana 3 vakavaa parisuhdetta, olen tapaillut paljon enemmän, mutta ne ovat tosi harvoin johtaneet mihinkään syvälliseen. Nykyinen parisuhde on kolmas ja hei, kolmas kerta todella toden sanoi!

3 Fakta, 18-vuotissynttärit

Kun olin täyttämässä 18-vuotta seuraavana päivänä, jonotin baariin odottaen keskiyötä. Ensimmäistä kertaa kreisibailasin ja oksensin puskaan. Seuraavana päivänä oli sukulaisia kutsuttu viettämään synttäreitäni ja nukuin koko ajan krapulaa pois sohvan nurkassa. Oli varmasti miellyttävää sukulaisten hörppiä kahvia, samalla kun olohuoneesta kantautuu vanhan viinan lemu.

4 Fakta, ensimmäinen kerta baarissa

Olin ensimmäistä kertaa baarissa, kun olin 16-vuotta. Kyseessä oli Lohjan legendaarinen Lohi-ravintola ja olin niin tyytyväinen ettei minulta kysytty papereita, mutta poikaystävältä ja hänen ystävältään kysyttiin. He sentään olivat jo saavuttaneet täysi-ikäisyyden.

5 Faktra, minä bilettäjänä

Mun on tosi vaikee olla se kultaisen keskitien bilettäjä. Joko otan muutaman juoman ja olen vesiselvä tai sitten kaikki menee pohjanmaan kautta ja sitten biletetään oikein kunnolla. Oon se tyyppi, joka lähtee yllytyshulluna tekemään kaikkea, vaikka vetämään absinttishotteja seitsemän kappaletta, kilpaa tietenkin. En tuntenut sen jälkeen jalkoja, mutta en hävinnyt!

majakaphotography

Salaisuus, 5 samannimistä poikaystävää

Tätä harva tietää, mutta mulla oli 5 samannimistä poikaystävää PERÄJÄLKEEN! Kun olin jälleen sinkku, sanoin kavereille, että jos miehen nimi on Antti, mä en ees puhu sille. Loppujen lopuksi menin naimisiin Andreaksen kanssa, josta käytettiin lapsena lempinimenä Antti. #wellplayed

Saatat olla kiinnostunut myös

Kuka mä olen?

Aloitin uuden Reels-sarjan!

Norjan reissusta IGTV-sarja

Sinkkuäiti, matkalla parisuhteeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *