Hae
The Juurakko journal

Luottotuotteet täydelliseen rusketukseen!

Aloitin viime vuonna kesän käymällä suihkurusketuksessa ja sen jälkeen ylläpidin sitä kotona. Kerroin aikaisemmassa postauksessa (Suihkurusketus ei ole lihaville?) omista ennakkoluuloista ja peloista käydä ammattilaisella laittamassa rusketus. Olen niin tyytyväinen, että uskaltauduin menemään sinne, koska rusketusta on sen jälkeen helppo ylläpitää kotona. Nyt kerron teille mun omat luottotuotteet täydelliseen rusketukseen!

Olen kokeillut valtavasti erilaisia itseruskettavia ja oppinut löytämään itselle sopivat tuotteet sekä oikeat menetelmät niiden käyttämiseen. Tärkeää itseruskettavien tuotteiden käytössä on pitää iho hyvässä kunnossa, muista siis kuoria ihoa säännöllisesti ja rasvata päivittäin. Kun iho on kosteutettu, pysyy rusketus kauniita pitkään ♥

rusketus

Rusketus rutiinit

Kun kevät tulee ja rusketuskuume nousee, kuorin ihon muutamaan kertaan ja rasvaan huolella. Lisään myös kuviin kohtiin kuten polviin ja kyynerpäihin bebanthen voidetta. Ihon kuorinta ja rasvaus on hyvä aloittaa 1-2 päivää ennen suihkurusketukseen menoa tai itseruskettavien käyttöä.

Olen käynyt ottamassa suihkurusketuksen Blue Lagoon Kampissa, heillä koko vartalon hinta on 38 € joka on hyvin kohtuullinen. Tein  hintavertailua ja heillä oli selkeästi edullisempi hinta kuin kotimme lähellä Vantaalla. Yleensä käyn vain kerran kesässä suihkurusketuksessa ja sen jälkeen ylläpidän sitä itseruskettavilla. Jos rusketus lähtee kuitenkin pois ja en saa tasaista jälkeä, menen uudestaan ottamaan pohjarusketuksen.

Rasvaan ihoa päivittäin ja kuorinnan teen 1-2 viikon välein, mökkilomilla kuorinta tosin jää hyvin vähälle huomiolle. Ihon kuorinta auttaa saamaan rusketuksen tasaisesti.

Mun rusketus tuotteet

Olen kokeillut itseruskettavissa edullisia, hemmetin kalliita ja kaikkea siltä väliltä. Olen nyt löytänyt luottomerkkini, joka on Vita Liberata. Samalla merkillä on tehty suihkurusketus, joka pysyy todella hyvin ja väri on luonnollinen.

Käytössäni on suihkutettava ruskettava ja mousse. Suihkutettava on mahtava nopea tempoiseen arkeen, koska se kuivuu 1-2 minuutissa, eikä tarvitse sen enempää levittämistä, tätä kuitenkin suositellaan levitettävän kevyesti kintaalla. Käytän Mist:iä usein kasvoille, dekoltee alueelle ja käsille. Moussea käytän koko kropalle ja se vaatii myös pesun 4-8 h jälkeen. Moussen levitän levityskintaalla minkä olen aikoinaan ostanut Citymarketista. Laitan moussen suoraan iholle ja levitän kintaalla pyörivin liikkein. Taipeisiin tai kuiviin kohtiin levitän rusketuksen siten, että taputtelen kinnasta niihin kohtiin. En siis lisää väriä näihin kohtiin, vaan kintaaseen jäänyt väri on riittävä.

Rusketus kestää hyvänä 2-3 viikkoa, jonka jälkeen uusin käsittelyn. Näitä Vita Liberata tuotteita saa monista verkkokaupoista, mutta myös Sokos emotion liikkeistä. Käytössä on Dark sävy, koska rakastan intensiivistä väriä.

Vita Liberata Fabolous Mist

Vita Liberata Mousse 

Linkki tuotteisiin, josta saat lisätietoja.

 

Saatat olla kiinnostunut myös

Suihkurusketus ei ole lihaville?

Korkeintaan vähän väsynyt – kirja-arvostelu

Minkälainen aikataulu mun päivillä on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *