Hae
The Juurakko journal

Asuntomessujen parhaat palat

Asuntomessut alkoivat vuonna 1970 Tuusulassa, silloin niiden tarkoitus oli parantaa asuntosuunnittelua ja -rakentamisen laatua. Messuja on järjestetty lähes vuosittain ja joskus jopa useammin. Itse olen käynyt nyt kahdesti asuntomessuilla, ensimmäisellä kerralla suurissa haaveissa oli omakotitalo ja perhe, nyt toisella kerralla tarkastelin enemmän sisustusta. Haaveet omakotitalosta ovat hiipuneet, koska olen huomannut arvostavani paljon enemmän palveluita lähellä kuin suurta pihaa. Kokosin teille nyt omia suosikkeja asuntomessuilta! Asuntomessut päättyvät 8.8, joten vielä on hetki aikaa käydä Lohjalla. Ensi vuonna asuntomessut on Naantalissa.

asuntomessut

Hillittyä ja värikästä

Messuilla oli paljon todella hillittyjä kohteita, minkä värimaailma oli luonnollinen sekä ajaton. Juuri sellainen mitä ajattelen itsekin suosivani. Niihin sisustustyyleihin oli helppo samaistua, mutta kaipasin jotain vähän lisää. Itse rakastan kultaa tehosteena, joka herättää luonnollisen tyylin henkiin. Osassa kohteissa oli aivan upeita väripisteitä ja ihailin rohkeutta mitä oli käytetty Pyörre talossa. Se oli arvokas, muttei kuitenkaan liian pröystäilevä. Tumman sininen keittiö sekä eteisen kaapisto oli kuninkaallisen ylevä.

Taidetta!

Olen ollut nuoruudesta asti juliste kansaa ja vasta näin kolmekymppisenä alkanut miettimään taidetta enemmän. On upeaa kun kodissa on jotain uniikkia, sellaista ettei kenelläkään muulla voi olla juuri samanlaista. En tarkoita, että pitäisi panostaa tunnettuihin taiteilijoihin, jos se ei ole itselle intohimo. Mieluummin etsii taitelijan, jonka kädenjälki miellyttää. Ihastelin monissa kohteissa erilaisia maalauksia ja ajatus taiteesta omaan kotiin tuli vain vahvempana. Otan riskin ja vinkkaan tämän hetken lemppari taiteilijan @_artbytaylor tilin, Saran abstrakti taide on kaunista, mieleenpainuvaa ja tunteita herättävää. Häneltä tullaan varmasti hankkimaan maalausta, kun tiedetään minkälainen sopii parhaiten uuteen kotiin.

Ihanat makuuhuoneet

Kuolasin näitä makuuhuoneita niin paljon, ehkä siksi, että me vanhemmat saadaan pitkästä aikaa oma makuuhuone! Jokin soppi, mikä on vain meidän! Olen hetken pohtinut päiväpeiton ostamista ja haluan sen olevan muhkea vähän untuvapeittomainen. Löysin juuri sellaisen yhdestä kohteesta ja se menee ostoslistalle! Alla oleva päiväpeitto on Unikulman ja toistaiseksi voisin miettiä siitä budjettiversioita.

   

 

 

asuntomessut  asuntomessut asuntomessut asuntomessut  asuntomessut asuntomessut  Kävitkö asuntomessuilla? Mikä jäi sulla parhaiten mieleen?

Saatat olla kiinnostunut myös

Kun kotiimme iski kosteusvaurio

Kotirauha kuuluu kaikille!

Mistä paras muutto? Muuttofirmavertailu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *