Hae
The Juurakko journal

Mitä kaikkea ostettiin uuteen kotiin?

Kyselin teiltä Instagramin puolella, haluatteko tietää mitä kaikkea ostetiin uuteen kotiin ja kerronko sen tuotekuvilla vai vasta niiden ollessa paikallaan kotona. Kysely oli todella tasainen ja siksi ajattelin tehdä molemmat! Olemme myyneet paljon kalusteita sekä koneita pois, jotka haluamme päivittää. Olemme näistä saaneet hyvä pohjakassan uusiin hankintoihin sekä käyttäneet jonkun verran säästöissä olevia rahoja, jotka ovat tarkoitettu juuri näihin tarpeisiin. Tässä postauksessa kerron mitä olemme ostaneet, kuvat on yritysten verkkosivuilta otettuja tuotekuvia ja niissä on linkit alkuperäiselle sivustolle. Olen niin innoissani mitä kaikkea sinne on tulossa! Ostimme paljon tavaroita uutena, mutta olemme seuranneet aktiivisesti myös käytettyjä tavaroita Torista.

majakaphotography

majakaphotography

Ikea

Ostimme Ikealta ison satsin huonekaluja ja osaa olin jo himoinnut pidemmän aikaa. Teimme tilauksen verkossa ja valikoimme toimituksen suoraan uuteen osoitteeseen. Helpottaa kummasti, kun tavaroita ei tarvitse itse poimia ja kuljettaa kaikessa muuttohässäkässä.

  • Mellansel, jatkettava ruokapöytä tammiviilu

Kuva: IKEA

  • Lisabo, keittiön tuolit saarni

    Kuva: IKEA

  • Vadholma, keittiösaareke

    Kuva: IKEA

     

  • Tillagd aterinsetti kullattu

    Kuva: IKEA

     

  • Bekväm, porrasjakkara musta taitettava
  • Kyrre, jakkara
  • Stockholm pyöreä peili

    Kuva: IKEA

  • Fyrtur sähkökäyttöinen rullavero

    Kuva: IKEA

     

  • Muita pieni juttuja: Pimentävät siniset verhot, beiget verhot, silityslauta, älylamppuja /gateway, pyykkisäkit, teko lampaantalja, bambu saippuapumput

Tarkoitus olisi ostaa uutena taikka käytettynä Trollberget työtuoli, mutta tämä on kaikkialta loppu. Myös Nilsove rottinkituolit jäi saamatta kun olivat loppu varastosta. Näitä kytätään myös käytettynä.

Jotex

Ellos

H&M

Kuva: H&M

Kuva: H&M

Verkkokauppa

Kuva: Verkkokauppa

muut

  • Vola, lamppu, kaiutin sekä langaton lataus.

Kuva: Vola

  • Joseph pupu lamppu

    Kuva: Emma’s and mama’s

 

Käytetyt ollaan ostettu mm. stockholm matto, lasten sänkyjen patjat ja upean valkoisen villa maton pelastin kerhotilalta pesulalaskun hinnalla.

Kuva: IKEA

Kuva: IKEA

2 kommenttia

  1. Jenni - BMH kirjoitti:

    Vitsit miten kivalta näyttää. ? Mä haaveilin tähän kotiin puupintaisesta pöydästä. Mutta koska tää lattia näyttää puulattialta, pelkään, että siitä tulisi liian tårta på tårta. Siksi etsi tällä hetkellä mustaa pöytää tuon vanhan mustan tilalle.

    https://bigmamashome.vaikuttajamedia.fi

  2. Salla kirjoitti:

    Kiitos! Tästä tulee niin kiva! Meillä uudessa kodissa laminaattia ja laitetaan pöydän alle vaan matto, ettei huku lattiaan. Ah, sulla myös niin ihana koti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *