Hae
The Juurakko journal

Kuulumisia muuton keskeltä

Nyt tavarat alkavat pikkuhiljaa löytää paikkansa, pahimmasta kaaoksesta aletaan selviämään. Onneksi, en tiedä miten olisin enää jaksanut sitä tajutonta sekamelskaa. Muutamia pieniä muutoksia kotiin pitää vielä tehdä, kuten kirjahyllyn maalaaminen ja vaatehuoneeseen toisen rekin laittaminen. On hassua, miten paljon meillä on henkaritavaraa, jos yhden tangon on suunniteltu riittävän pariskunnalle.

Muutto on laittanut terveelliset elämäntavat ja urheilun täysin paussille, en olisi mitenkään pystynyt keskittymään salilla käymiseen, uskoin pystyväni ylläpitämään hyviä ruokailutottumuksia, mutta se ei onnistunutkaan. Toisaalta oli hyvä, että tuli pieni takapakki ruokavaliossa, koska nyt huomaan miten paljon paremmin se oma kroppa toimi mulle suunnitellussa ruokavaliossa. Vatsa toimi ja vireystaso oli ihan omaa luokkaansa. Nyt jatkuu taas salaattiaamupalat ja kuntoilut, onhan tässä kuntosali tien toisalla puolella, ettei voi enää harmitella etäisyyksiä!

majakaphotography

Arki muuttuu

Jonkin verran meidän arki muuttuu, tai sitten se vain tuntuu siltä? Nyt alkoi (toivonmukaan) viimeinen vuosi ammattikorkeakoulussa ja samaan aikaan yritykseni Pirske Suunnittelutoimisto ottaa isoja harppauksia eteenpäin. Oon samalla innoissani ja peloissani, handlaanko varmasti kaiken? Vaikka tietämys omasta ammattitaidosta on hyvä ja itsevarmuutta löytyy, tulee välillä kausia kun koulu painaa päälle ja se meinaa täysin unohtua. Nyt alkaa myös opinnäytetyön teko, mikä liittyy vahvasti omaan yritykseen ja sen kasvustrategiaan, se on kutkuttavan jännittää ja silti huomaan stressaavani tätä kaikkea.

Olisiko aamumeditaatiosta apua, sillä tiedän ettei tässä kaikessa ole liikaa tekemistä. Kaikki onnistuu aina parhain päin, kunhan osaa mennä vain rauhassa eteenpäin. Vaikka olen pitkän ravintolaurani aikana oppinut olemaan tehokas kiireen keskellä, huomaan että henkilökohtaisissa asioissa se viilipyttymood ei ole niin helposti saavutettavissa.

Pirskeen suuret askeleet

No mitä sitten alan työstämään Pirskeelle, muutakuin kasvustrategian opinnäytetyönä? Nyt strattaa Pirskeet Blogi, joka toimii hyvänä työkaluna niin somevaikuttajille, yrityksille kuin myös ihan yksityisille ihmisille! Sinne tulee vinkkejä somen käytöstä, valokuvauksesta, tapahtumien järjestämisestä sekä aika ajoin vieraskynä tulee kirjoittamaan ajankohtaisista aiheista! Kannattaa siis jo nyt ottaa seurantaan Pirskeet Blogi.

Lue myös

Mitä kaikkea ostettiin uuteen kotiin?

Muuttoon tasan viikko

Mistä paras muutto? Muuttofirmavertailu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *