Hae
The Juurakko journal
Kaupallinen yhteistyö

Julisteseinä tuo tunnelmaa sisustukseen

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Nyt meidän koti saanut viimeisen silauksen muuton jälkeen. Näytin meidän kotia ”Meidän uusi ihana koti!” postauksessa, jossa jo totesin että ruokapöydän seinustalle tarvitaan jotain. Haaveilin julisteista, mille Andreas ei ensin lämmennyt ollenkaan. Mutta nämä veivät kyllä hänetkin mukanaan. Gallerixin valikoima on laaja ja sieltä löytyy kaikki tarvittavat, meidän julisteet sekä kehykset ovat sieltä. Fiksuna tyttönä olisin ottanut myös taulukoukut betoniseinään, mutta en muistanut niitä tarvitsevani. Tässä meidän ihana julisteseinä ja alhaalla myös alekoodi Gallerix:iin!

gallerix julisteseinä

Julisteseinä elävöittää

Meiltä löytyy paljon taidetta kotoa, mutta halusin yhden julisteseinän, jonka kuvat on helposti vaihdettavissa tunnelman mukaan. Julisteseinällä saa kauniisti elävöitettyä tilaa ja rakastan sitä helpoutta vaihtaa kuvia, kun sisustus muuttuu.

Nyt halusin julisteiden olevan hyvin maanläheisiä ja täynnä murrettuja rauhallisia sävyjä. Mun tilauksen löydät täältä. 

Nyt saan tarjota myös teille -30 % tilauksesta koodilla Juurakko30 

voimassa 1.11.2021 saakka, ei koske kehyksiä.

julisteseinä gallerix

Julisteiden valinta

Oli äärimmäisen vaikeaa, valikoima oli valtavasti ja olisin halunnut vaikka mitä! Teimme niin, että katsoin koko sivuston läpi, merkkasin suosikit ja sen jälkeen Andreas katsoi mistä hän pitää niistä. Muutamat ihanuudet piti karsia, Andreas ei pidä tekstijulisteista, mutta Chanelin hän hyväksyi! Ehkä jatkossa tätä julisteseinää voisi ”huomaamatta” kasvattaa!

julisteseinä gallerix

Kaupallinen yhteistyö: Gallerix

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *