Hae
The Juurakko journal

Mistä sopivat rintaliivit?

Ostin noin puoli vuotta sitten kolmet uudet rintaliivit, ne meni rikki noin puolen vuoden jälkeen ja ärsytti. Ärsytti niin paljon, koska minun kokoisena pitää liiveistä maksaa noin 60-100 €, ja se on aika paljon rahaa. Ostin kyseiset liivit Change-liikkeestä ja sain liivit reklamoitua ilman kuittia. Liivien pitäisi kestää vähintään vuoden oikeaoppisella käytöllä, joten suosittelen myös sinua reklamoimaan liivit, jos ne silti hajoavat. Itse rakastan Change-liivien istuvuutta ja tukea, mitä antaa. Kokosin tähän postaukseen teidän antamia vinkkejä rintaliivikaupoista!

rintaliivit isot rinnat

Rintaliivit Change

Kun markettiliivit ei riitä

Muutamat ehdotti liivien hankintaa Lindexistä, Kappahlista ja H&M:stä, mutta kun koko on 80J, ei sieltä saa mitään sopivaa. Edes kaarituettomat XL-liivit ei sovi, sieltä pursuu kaikki. Tässä on vinkkilista niille, joille markettiliivit ei riitä.

Rintaliivit pitää ostaa muualta, tässä muutama teidän antama vinkki

  • Freya liivit – hintahaitari noin 30-85 €
  • Lumingerie – hintahaitari noin 40–100 €
  • Evelace – Kotimyynti
  • Tokmanni – hintahaitari 12–20 € Tästä yllätyin, nimittäin monet sanoivat, että nämä liivit on super hyvät ja kestävät, mutta miten rintaliivien tuki? Tai koko, ainakin E:hen saakka löysin.
  • Change – hintahaitari 60–110 € Näistä olen itse tykännyt ja reklamointi onnistui helposti, hinta on tosin kallis ja sen puolesta täytyy saadakin hyvää laatua.
rintaliivit isot rinnat

Rintaliivit Change

Lue myös

Isot rinnat ja vaietut ongelmat

Kun syysmasennus iskee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.