Hae
The Juurakko journal

Kauneusleikkausten puolesta puhuja

Olen jo pidemmän aikaa pohtinut erilaisia kauneusleikkauksia, joihin haluan mennä. Kysyin mieheltäni, mitä hän on mieltä leikkauksiin menemisestä? Kauneusleikkauksia nähdään usein vain niin, että ulkonäköön lisätään jotain, mutta mitä kun halutaan jotain pois? Isossa kuvassa kaikki ulkonäköä muuttavat leikkaukset nähdään kauneusleikkauksina, osalle on kuitenkin terveydelliset syyt ja ne luokitellaan elämänlaatua parantavina leikkauksina.

kauneusleikkaus

Sitten kun…

Olen onnistunut painonpudotuksessa, pyrin rintojenpienennysleikkaukseen. Tämä on elämänlaatua parantava leikkaus ja pääsen toteuttamaan sen kunnallisella puolella. Este leikkaukselle on tällä hetkellä paino, leikkauksen riski nousee mitä suurempi BMI on ja siksi BMI raja leikkaukseen on 30.

Leikkaukselle on myös muita ajatuksen tasolla olevia esteitä. Haluanko vielä lapsia joita toivon imettäväni? Imetys ei välttämättä onnistu leikkauksen jälkeen, itse raskaus saattaa myös suurentaa rintoja eikä niiden palautumista voida taata. Voit lukea enemmän rintojenpienennysleikkauksesta täältä.

Olen haaveillut rintojenpiennennyksestä jo yläasteelta ja nyt koen olevani siihen valmis.

Kauneusleikkaus tuomaan itsevarmuutta

Kauneusleikkauksiin ei pidä hakeutua, jos sillä haetaan muiden hyväksyntää. Muokkaa kehoa vain silloin jos se on sinua varten. Rintojenpienennyksen lisäksi haluan käydä vatsan muotoilussa, tämän tarve realisoituu vielä painonpudotuksen edetessä. Kolmen raskauden myötä iho on venynyt ja se ei enää täysin kiinteydy. Housut ei istu kunnolla, kun ylimääräistä ihoa on paljon. Vatsan muotoilu on leikkaus, joka on täysin omaa itsetuntoa varten. Haluan näyttää upealta itseltäni, vaikka olen saanut lapsia.

Voiko kauneusleikkaukset lähteä käsistä? Varmasti voivat, mutta onneksi lompakko sanelee paljon mitä voi tehdä ja mitä varten. Mietintä aikaa on valtavasti kun säästää!

Oletko sä ajatellut käyväsi kauneusleikkauksissa?

Lue myös

Painonpudotus: vaaka ei liiku, mutta kuvat puhuu puolestaan

Voiko läski olla yhteiskunnassa kaunis?

Kun painonpudotus alkaa ahdistaa

Isot rinnat ja vaietut ongelmat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.