Hae
The Juurakko journal

Bloggaajasta myös vloggaaja

Mua on jo jonkin aikaa kiinnostanut tehdä tube-videoita, varsinkin tuoda niitä äitiyden tabuja esiin, missä äitinä olet vain lapsesi vanki. Olen saanut kuulla arvostelua äitiydestä, varsinkin silloin, kun olen panostanut itseeni. Miten opiskeluni ja yrittäminen on poissa lapsieni kanssa viettämästä ajasta. Tottahan se on, silloin kun opiskelen tai teen töitä, en ole täysin läsnä lapsille. Mutta miksi ihmeessä äidin pitäisi aina ollakaan?

Eikö siinä nyt jokaisella ala hajoamaan pää, jos joka päivä olet lasten kanssa, vailla mitään omaa. Jokainen hetki, ruoka tai juoma on yhteistä lasten kanssa, pelkästä kuvitelmasta juoksen yksin vessaan lukkojen taakse. Voit olla hyvä äiti, vaikka opiskelet, teet töitä tai panostat ulkonäköön. Mikään näistä seikoista ei vähennä sun vanhemmuuden rakkautta, sitä pientä marakattia kohtaan.

Salla Juurakko

Mun youtube

Käsittelen YouTube-kanavassa lifestyle meiningillä hieman kaikkea, mikä koskettaa omaa arkea. Tulette näkemään keskustelua äitiydestä, opiskelusta, yrittäjyydestä ja elämäntapamuutoksesta. Konsepti todennäköisesti laajentuu näistä, teidän toiveet huomioon ottaen.

Joten ota kanava seurantaan täältä.

En jätä bloggaamista kuitenkaan taakseni, on jotenkin todella rentouttavaa uppoutua hiljaisuuteen ja vain kirjoittaa. Kirjoittaessa pääsee uppoutumaan omiin ajatuksiin ja tuoda se sekamelska jokseenkin järkevään muotoon. ♥

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.