Hae
The Juurakko journal

Itse tehty pätkisjäätelö

Tein isänpäivään itse jäätelöä, tähän reseptiin et tarvitse jäätelökonetta tai suuria kokkaustaitoja. Kaiken tarvittavan löydän lähikaupasta ja makua voit vaihdella helposti! Tässä herkullinen pätkisjäätelö resepti!

pätkisjäätelö

Pätkisjäätelö

  • Kondensoitu maito 1 tlk
  • Karamellisoitu kondensoitu maito 1/2-1 tlk
  • Kuohukerma 4dl
  • Pätkis-karkkipussi 1/2-1 pss
  • Sokeria 3 rkl tai maun mukaan

Laita kuohukerma kulhoon ja lisää sokeri, vatkaa vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja sekoita tasaiseksi. Voit halutessasi sekoittaa karamellisoidun kondensoidun maidon massaan tai pursottaa/lusikoida sitä väliin ja tehdä kinuskiraitoja. Ota astia mihin massa mahtuu kokonaisuudessaan, mutta lisää ensin vain puolet. Pilko pätkiksiä väliin sekä lisää kinuskiraidat. Lisää loput massasta ja koristele jäätelöä vielä päältä, nuolijalla voit tehdä aallon muotoa päälle.

Laita astiaan kansi päälle ja anna olla vähintään yö yli pakkasessa. Nauti!

pätkisjäätelö pätkisjäätelö

Lue myös

Viikon ruokaostokset alle 50€

Lapsen synttärit koko luokalle

Kun talous menee veitsen terällä osa 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.